Чи має підстави авіакомпанія МАУ позиціювати себе як лоукост-перевізника? Перельоти з українським оператором

2612
Facebook Twitter
Чи має підстави авіакомпанія МАУ позиціювати себе як лоукост-перевізника? Перельоти з українським оператором

У даній статті ми піднімемо такі питання як перельоти до Польщі з МАУ і пропозиції на перельоти з українським перевізником. А так же розповімо, чи є МАУ лоукостером.

Міжнародні авіалінії України — оператор, який є основним перевізником країни. Маючи можливість здійснювати вильоти з практично всіх аеропортів країни, МАУ пропонує маршрути у будь-який куточок Європи та у більшість країн Азії. Базою цього українського гіганта є аеропорт у місті Бориспіль, з якого здійснюються основні перельоти. Говорячи про регіональні маршрути, в основному вони служать точкою відправлення до Києва, щоб у столиці пересісти на рейс в обрану країну. Правда варто підкреслити, що в одиничних випадках є й прямі сполучення, про це ми поговоримо нижче. Що стосується питання щодо позиціювання себе як лоукост-перевізника, слід зауважити, що зважаючи на конкуренцію, ціни на квитки досить знизилися, тому МАУ цілком може претендувати на звання компанії з низькою вартістю послуг перевезення повітряним простором.

Особливості здійснення перельотів з українським оператором

Ця компанія успішно функціонує на ринку послуг перельотів вже більш ніж 25 років. За цей час вона налагодила нові маршрути, поліпшила сервіс бронювання та проходження реєстрації, розробила програми лояльності та багато іншого. Сьогодні, для того, щоб здійснити переліт у будь-яке місто Європи необхідно лише зайти на офіційний сайт, вказати дату та пункт відправлення та прибуття, заповнити всі необхідні індивідуальні дані та оформити покупку. Взагалі з українських міст перельоти з МАУ відбуваються з Харкова, Одеси, Херсона, Дніпра, Запоріжжя, Чернівців, Львова, Івано-Франківська та Вінниці. Із зазначених куточків не так багато прямих рейсів, але вони є. Таким чином, безпосередньо з дніпровського, харківського, вінницького та запорізького аеропортів можна відправитися лише до Тель-Авіва (Ізраїль). Одеський аеропорт дозволяє відправитися ще й до Стамбула.

Водночас з Чернівців та Івано-Франківська можна здійснити політ тільки до столиці України, щоб вже звідти продовжити шлях необхідним маршрутом. Львів може пишатися більш широкою пропозицією, адже дозволяє здійснити поїздки до Болоньї, Мадриду, Тель-Авіву, Риму. Варто особливо враховувати, що низькі тарифи на перельоти, пропоновані МАУ або будь-якою іншою компанією (Wizz Air або Ryanair), обґрунтовані, серед іншого, подорожжю «порожняком», тобто лише з ручною поклажею.

Вартість перельотів з Києва до різних міст Польщі з МАУ

Багато наших співвітчизників відправляються до Польщі за більш стабільним майбутнім. Це може бути як отримання якісного європейського диплома, так і перспективна робота, старт або перезапуск бізнесу та інші цілі. Зважаючи на це, якщо є необхідність часто літати туди-назад, доречно буде подбати про зниження витрат на дорогу. Розглянемо середні ціни на авіаквиток з аеропорту Бориспіль у кілька польських напрямків в одну сторону (за тиждень до вильоту та за півроку):

Як можна побачити, чим далі знаходиться дата вильоту від дати покупки, тим дешевше можна придбати квиток, це властиво всім лоукост-компаніям. Говорячи про дешеві перельоти до Польщі, плануючи відправитися до цієї держави, найкраще моніторити сайти відразу всіх лоукостерів, що літають з Києва (з Борисполя та Жулян).

Отже, українські міжнародні авіалінії можуть вважатися лоукост-оператором, який надає доступні ціни та прийнятну якість. Купити квитки можна як у касах аеропорту, так і за допомогою Інтернету. Проте, щоб економити на перельотах максимально, варто вивчити пропозиції від усіх доступних компаній, що мають маршрути до потрібного напрямку.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

21.09 - День відкритих дверей - Навчання в Польщі 2025, 2026

Пропозиція

Запрошуємо Вас безкоштовно відвідати "День відкритих дверей у офісах UP-STUDY" та дізнатися як вступити у кращі ВНЗ Польщі зі знижкою 50%

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини