Чи часто польські студенти відправляються до Валлетти на вихідні?

1495
Facebook Twitter
Чи часто польські студенти відправляються до Валлетти на вихідні?

У даній статті ми розповімо, як оптимально дістатися з Варшави до Валлетти, а також, що подивитися у цьому вражаючому європейському куточку.

Польські студенти, як і їхні європейські колеги, прагнуть під час придбання кваліфікації якомога більше подорожувати, адже з країн Європейського Союзу можна мандрувати за дешево, завдяки великим авіа та автобусним компаніям-лоукостерам. Природно, не проблема дістатися з Варшави до Берліна або Парижа, але як йдуть справи з більш далекими країнами, які входять до Шенгенської зони та є відкритими для відвідування нерезидентами Польщі? Без сумнівів, у багатьох студентів польських освітніх структур виникало бажання відвідати крихітну столицю середземноморської острівної держави Мальта — Валлетту. Оскільки не мала кількість учнів ВНЗ не знають, як організувати поїздку з невеликими витратами, у даній статті ми розповімо, як оптимально дістатися з Варшави до Валлетти, а також, що подивитися у цьому вражаючому європейському куточку.

Яким місцям приділити час у Валлетті, щоб набратися маси вражень?

Попри те, що Валлетта є досить невеликою столицею, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що тут кожен знайде пам'ятки, які зможуть справити незабутнє враження. При першому візиті, обов'язково приділіть належну увагу наступним гідностям міста:

1. Верхні сади Барракка. Сади були засновані у 1560 році на привабливому бастіоні Святих Перта та Павла. З цього древнього місця відкривається чудовий краєвид на Три Міста, а також бухту Гранд-Харбор.

2. Палац Великого Магістра. Місцеві жителі звикли називати його «Палаццо». Один з його величних фасадів дивиться прямо на головну площу міста. Величезні дерев'яні балкони є справжнім витвором

мистецтва, та прекрасним місцем для відпочинку чиновників, оскільки на поточний момент палац виконує функцію резиденції парламенту країни.

3. Кафе «Кордіна». Цей заклад є найстарішим кафе в усій країні. На сьогодні, воно виконує функцію не тільки кондитерської, в якій можна продегустувати національні солодощі, а і є прекрасним рестораном, який має відмінний інтер'єр та різноманітне меню.

4. Базиліка Кармельської Богоматері. Будівля розташувалася на північному заході Валлетти та за фактом є однією з найоригінальніших та вражаючих споруд, яка збереглася до сьогодні та працює під егідою римсько-католицької церкви.

Як студенти польських освітніх структур добираються з Варшави до Валлетти?

Варто зауважити, що запланувати поїздку на вихідні для студентів університетів Польщі навряд чи вдасться, оскільки дорога відніме занадто багато часу. Відстань у майже 2840 км можна подолати як повітрям, так на автомобілі, автобусі, правда, подорожуючи наземним транспортом, у будь-якому випадку доведеться частину шляху долати поромом. Якщо розглядати авіапереліт, тоді середня ціна на квиток складе 140 євро. Використовуючи автобусний переїзд з переправою поромом, дорога обійдеться у районі 200 євро. Вибираючи поїзд, необхідно розуміти, що шлях містить одну пересадку, та знову ж переправу, а також є найбільш дорогим. Звичайно, через те, що дорога забирає багато часу, а також є не найдешевшим варіантом подорожі, польські студенти не відвідують Валлетту на вихідні, але ось на канікулах багато з них із задоволенням приїжджають до цього європейського куточка.

Отже, час, проведений у Валлетті ніколи не буде марно витраченим, оскільки тут Ви не тільки насолодитеся оглядом визначних пам'яток, а й збагатитеся духовно. Крім перерахованих примітних місць, навіть просто прогулюючись вуличками міста можна побачити багато дивовижних місць. Звичайно, польським студентам дуже складно вибратися до Валлетти на вихідні, оскільки дорога забирає багато часу, але ось на канікулах часу буде достатньо для гідного відвідування.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини