«Чи є життя після закінчення навчання?» — серія зустрічей в Лодзінському Університеті

7592
Facebook Twitter
«Чи є життя після закінчення навчання?» — серія зустрічей в Лодзінському Університеті

Перед учасниками відкривається можливість завести нові корисні знайомства, також буде шанс поспілкуватися з потенційними колегами з Лодзинського університету та експертами різних сфер діяльності.

Від імені академічного управління Лодзинського університету, а також студентської групи з одинадцяти послів, організатори з величезним задоволенням запрошують всіх охочих учнів польських шкіл та іншу заповзятливу молодь на майбутній захід під назвою «Чи є життя після закінчення навчання?». Серія зустрічей відбудеться 23-25 ​​квітня 2018 року у старій будівлі бібліотеки Лодзинського університету на вул.Яна Матейко 32/38. Крім того, що перед учасниками відкривається можливість завести нові корисні знайомства, також буде шанс поспілкуватися з потенційними колегами з Лодзинського університету та експертами різних сфер діяльності.

Захід адресовано, в першу чергу, учням установ освіти Республіки Польща, які шукають ідею для майбутньої професійної діяльності. Під час зустрічей буде роз'яснено побачення як сучасного, так і майбутнього ринку праці. Також, з'явиться можливість оцінити тенденції та потреби вітчизняного та глобального трудового ринку. Захід допоможе студентам розширити необхідні знання у даному напрямку, а також отримати інформацію про себе — компетенції та професійні схильності.

Як вже раніше згадувалося, даний захід буде тривати протягом 3 днів, та кожен з них буде заповнений семінарами, лекціями з фахівцями та іншими цікавими й насиченими подіями. У всіх учасників буде час поставити хвилюючі питання, отримати інформативні та обґрунтовані відповіді, поспілкуватися з однолітками, поділитися своїми сумнівами та корисно провести час. Пам'ятайте, запорукою стрімкої та успішної кар'єри є правильно обрана спеціальність, яка, крім того, що принесе дохід та визнання, буде приносити моральне задоволення.

День 1 буде присвячений щоденним проблемам типового учня

Під час лекцій будуть проводитися обговорення на теми: створення власного бренду, публічні виступи та поточна ситуація на міжнародному ринку праці. Існує також зона відпочинку, де, при потребі, Ви можете дізнатися більше про переваги програми Європейського Союзу Erasmus, отримавши інформацію з перших вуст.

День 2 буде проходити під гаслом «Завтра»

Учасникам будуть запропоновані швидкі «Дейти», тобто випускники Лодзинського університету, які розкажуть про своє життя після виходу з університетських стін. Протягом цього дня, фахівцями будуть проведені два семінари: «Як досягти балансу між роботою та життям?» та «Боротьба зі стресом та пробудження енергії для дій!». Резюме другого дня буде складатися з різноманітних групових заходів, використовуючи поради та творчі ігри.

День 3 перенесе учасників у далеке «Майбутнє»

Беручи участь у лекції «Аналітик — найсексуальніша професія у світі» та дискусійній панелі «Як технологія змінює наше життя?», студенти разом із запрошеними бізнес-практиками будуть дивитися на майбутнє, в якому домінують інновації. В цей день також відбудеться офіційне завершення заходу, в результаті якого будуть винагороджені переможці конкурсу «Ваше інноваційне резюме».

Підсумовуючи, підкреслимо, що організатори щиро запрошують всіх студентів UŁ, молодих людей Республіки Польща та гостей країни, та гарантують, що всім присутнім не буде нудно. Доза необхідних знань, а також багато позитивної енергії чекає на Вас. Детальніше про захід на сайті: biurokarier.uni.lodz.pl/czy-istnieje-zycie-po-studiach/

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2025 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини