Топові навички для стрімкої кар'єри в 2018 році

6506
Facebook Twitter
Топові навички для стрімкої кар'єри в 2018 році

Випускникам поточного року, які здобули вищу освіту за кордоном, а також, іншим фахівцям, які бажають отримати перспективну роботу або підвищення в 2018 році — варто задуматися про придбання додаткових навичок.


Випускникам поточного року, які здобули вищу освіту за кордоном, а також, іншим фахівцям, які бажають отримати перспективну роботу або підвищення в 2018 році — варто задуматися про придбання додаткових навичок. Крім знання своєї сфери діяльності, завжди цінуються непрямі вміння, які допомагають прискорити процес роботи, прийняти правильне рішення, мобілізуватися в потрібному напрямку. В такому випадку, можна перейняти навички всього за кілька місяців, які підвищать кваліфікацію та конкурентоспроможність на міжнародному ринку праці. Серед топових умінь: програмування, водіння легкового транспорту, компетентність в поводженні з орг.технікою, знання кількох іноземних мов, самоорганізація.

З кожним роком, на ринок праці виходять фахівці з таким широким спектром умінь, що одних університетських знань — недостатньо. Бажаючи активно просуватися кар'єрними сходами в 2018 та наступних роках, варто працювати над самовдосконаленням. Тим більше, що, на сьогодні, можна навчитися швидко багатьом функціям. Подумайте про нові корисні знання вже в поточному році, обговоріть з керівництвом можливість підвищення кваліфікації, або займіться самоосвітою. Огляньте 6 корисних навичок, які можна отримати, при систематичних заняттях, вже за півроку, що сприяють розвитку професійних, організаторських та лідерських якостей, а також, пожвавленню бізнесу або підзвітного напрямку.

Програмування

Це вміння давно стало відмінною компетенцією, особливо для нетехнічних фахівців. Бувши загальною концепцією, у програмуванні, для початку, краще вивчити популярну мову Java. Не буде зайвим навчання JavaScript та тих технологій, які з ним пов'язані. Чим більше технологічно підковані кадри компанії, тим вище темп її розвитку.

Уміння працювати з офісною технікою

Як не дивно, але, навіть у вік настільки розвинених технологій, багато співробітників не вміють користуватися офісною та цифровою технікою. Беручи на роботу кадра з такими вміннями, роботодавець може бути впевнений у тому, що працівник не буде витрачати зайвий час на організацію робочого процесу, вивчення інструкцій з експлуатації того чи іншого приладу.

Іноземні мови

На міжнародному ринку праці вже не особливою перевагою є знання англійської мови, скоріше, це розглядається, як само собою зрозуміле. Проте, тільки 17% польських громадян нею володіють. Студенти польських університетів її вивчають на багатьох факультетах, але, далеко не всі поглиблюються. В останні кілька років, як і у наступні 2018, 2019, краще вивчити одну або кілька нішевих мов, серед яких: угорська, арабська, китайська, шведська. При гострій нестачі фахівців з такими мовними знаннями, їх асиміляція надасть багато шансів для стрімкого кар'єрного росту.

Водійське посвідчення.

У 2016 році вимога про наявність даного посвідчення до кандидатів на вакансію, зросла у 16% випадків, у 2017 — цей показник зріс на 2-4%. Слідуючи тенденції, та запитам європейських роботодавців, варто приділити увагу вирішенню цього питання, тим більше, що, при інтенсивному курсі, права категорії В євро стандарту, можна отримати вже після закінчення 2.5 місяців.

Самоорганізація

Тільки здається, що дорослі люди повинні вміти ефективно управляти часом, але, це далеко не завжди так. Таким чином, вміючи правильно розпоряджатися робочим та вільним часом, планувати зустрічі, прогнозувати події, можна скласти гідну конкуренцію багатьом кандидатам.

Можливість швидкої перекваліфікації

Не завжди є можливість просуватися кар'єрою, через відсутність посади. Вміння швидко переорієнтуватися всередині компанії в суміжну сферу діяльності, інший підрозділ або структурний відділ — може бути до речі, як для керівництва, так і для самого кадру.Фахівці UP-STUDY підкреслюють, що завжди варто йти в ногу з часом та запитами, й докладати до цього максимум зусиль. Приділивши час активному придбанню позитивних навичок у 2017 році, можна досягти небувалих висот у 2018.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини