Absolvent Talent Days в Познані — ярмарки праці, практик та стажувань

7671
Facebook Twitter
Absolvent Talent Days в Познані — ярмарки праці, практик та стажувань

Шкода зусиль, прикладених до роботи, яка Вам абсолютно не подобатися та засмучує не тільки в матеріальному плані, але і в моральному?

Шкода зусиль, прикладених до роботи, яка Вам абсолютно не подобатися та засмучує не тільки в матеріальному плані, але і в моральному? Тепер, у жителів Республіки Польща є можливість відкрити для себе тисячі можливостей. 15 березня 2018 року в Absolvent Talent Days — найбільші стажування, практики та вакансії, які пройдуть на Міжнародному ярмарку в Познані, всім охочим буде надана можливість змінити своє життя та кар'єру на краще. У всіх учасників з'явиться можливість поговорити з кращими з 80 роботодавців та вибрати одну з 1200 пропозицій. Також, буде шанс взяти участь у безкоштовних семінарах та тренінгах. Завантажити квитки можна за посиланням: talentdays.pl. Девіз заходу говорить: «Насолоджуйтесь життям на роботі та після роботи».



У всіх учасників даного ярмарку буде шанс провести час не тільки серед цікавих нових людей, а й отримати масу корисних можливостей.

Знайдіть роботу, яка буде ідеально підходити

Деякі люди вважають, що з їх освітою немає можливості знайти хорошу роботу. Absolvent Talent Days дозволить перевірити, які роботодавці шукають таких кандидатів, як люди з малозатребуваною освітою або без неї. Також, людям з високою кваліфікацією, студентам польських освітніх установ та випускникам університетів РП можна вибрати напрямок та подивитися, які компанії мають пропозиції, котрі відповідають конкретним індивідуальним потребам. Рішення особисто кожного, де та як працювати, ніхто не повинен на нього впливати. Все просто, можна перейти за посиланням talentdays.pl та відкрити для себе прекрасні можливості.

Поговоріть з потенційним роботодавцем перед тим, як подати заяву

Учасники зможуть познайомитися з роботодавцями в неформальних обставинах та дізнатися, багато цікавих нюансів про роботу. Буде можливість поговорити з потенційним роботодавцем, запитати, про що завгодно — про можливості розвитку, відповідальності, дух команди, додаткові переваги (семінари, навчання, додаткові фрукти або, можливо, боулінг-тури). Варто переконатися, чи підходить обраний бізнес для того, щоб розвиватися в ньому як професіонал та як особистість, перш ніж подати заявку.

Отримайте перевагу, звернувшись до даного заходу

Якщо є прагнення побудувати успішну кар'єру в тому напрямку, який сильно імпонує, варто виділитися з натовпу. Не варто дозволяти своєму резюме бути втраченим серед сотень додатків, відправлених одним клацанням миші. Варто продемонструвати потенційному роботодавцю свою особистість під час заходу, та переконати його в своїй кандидатурі. Бажаючи взяти активну участь у ярмарку праці, варто залишити своє резюме у друкованій версії або подати його електронним листом.

Беріть участь в безкоштовних семінарах та тренінгах

Учасники заходу можуть вибрати з 100 безкоштовних дискусій, дискусійних панелей, семінарів та тренінгів, які будуть проводитися досвідченими бізнес-практиками та рекрутерами. Також, з'явиться шанс отримати практичні знання та побудувати відносини зі спікерами. Можливо, вийде незабаром зустрітися на професійній основі.

Можна буде дізнатися, як виглядати добре в очах роботодавця при першій зустрічі. Якщо Ви шукаєте роботу та не знаєте, з чого почати? Не знаєте, як скласти CV, мотиваційний лист або як відповісти на найскладніші питання під час співбесіди? Відвідавши Absolvent Talent Days, у Вас з'явиться можливість підготуватися до зустрічі з роботодавцями під наглядом досвідчених рекрутерів.

Крім того, що можна відвідати Absolvent Talent Days в Познані, також дана подія буде проведена у наступних містах:

  • 15 березня 2018, Познань, Міжнародна виставка
  • 20 березня 2018, Краків, ICE Краків
  • 22 березня 2018, Катовіце, Міжнародний конференц-центр
  • 5 квітня 2018, Лодзь, ЕКСПО Лодзь
  • 10 квітня 2018 ERGO ARENA Gdańsk/Сопот

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини