Час — тема Днів фантазії 2019 року у Вроцлаві

6232
Facebook Twitter
Час — тема Днів фантазії 2019 року у Вроцлаві

Час секретів, час фантазії, час веселощів та чудових моментів, проведених у чарівних обставинах. Час — це чудово. Саме він стане головною темою Днів фентезі 2019 року.

Час секретів, час фантазії, час веселощів та чудових моментів, проведених у чарівних обставинах. Час — це чудово. Саме він стане головною темою Днів фентезі 2019 року, які пройдуть у CK Zamek у Вроцлаві та прилеглому парку. У п'ятницю, 5 липня 2019 року, почнеться ювілейне свято Fantastyki Вроцлава! Воно перенесе всіх учасників у неділю, та організатори гарантують, що цей час запам'ятається надовго!

До свята залишилося кілька годин, та від організаторів стало відомо, що 15-е видання буде справді фантастичним! Як і щороку, Ви знайдете кілька сотень програмних пунктів у кількох тематичних блоках. Серед іншого, це будуть зустрічі з творцями фентезі — як літературними, так і художніми, тематичними та науковими лекціями, презентаціями та турнірами з різних ігор.

У підвалі замку у всіх зацікавлених осіб буде можливість покласти все на одну карту або вирішити свою долю, кидаючи “кістки” (кубики). Кожен шанувальник настільних ігор, у широкому розумінні цього заняття, знайде щось для себе. В аудиторіях вдасться почерпнути натхнення у фантастичних персонажів, які відправлять Вас у подорож до паралельних світів. На околиці чекатиме подорож у часі та просторі — Фантастичне місто (Fantastyczne Miasteczko).

Варто замінити, що у тих відвідувачів, які прийдуть повним сімейним складом з маленькими дітьми, буде можливість залишити малюків

розважатися, розвиваючи їх творчі здібності під наглядом аніматорів. У цей час у батьків та інших охочих учасників буде можливість перекусити, випити смачного крафтового пива, а пізніше поторгуватися з торговцями фантастичними товарами. Неподалік пройдуть спортивні турніри у квідич (quidditcha), в яких можна бути як учасником, так і вболівальником.

Конкурс на статуетку «Кришталевий дракон», нагорода, що присуджується культурним центром Zamek у Вроцлаві під час Днів фентезі з 2013 року, починається з попередніх літературних конкурсів, організованих з самого початку заходу. До своєї історії він завжди включав історії, та у залежності від року, фільми, рольові ігри, ілюстрації та комікси. У поточному році молоді творці, на яких спрямований конкурс, можуть змагатися у двох творчих категоріях — історія та ілюстрація, або спробувати отримати статуетку кращим косплеєм (Cosplayem).

Під покровом недільного вечора в Амфітеатрі відбудеться чарівне гала-шоу Crystal Dragons, яке завершить триденні фантастичні веселощі. Як і під час попередніх випусків днів фантазії у Вроцлаві, будуть нагороджені кращі творці косплея, автори літературних текстів та коміксів.

Для того, щоб стати частиною події, необхідно придбати квиток. Ще недавно діяв попередній продаж, але він вже закритий. Тим не менш, це не зупинить завзятих любителів фантастики, які з нетерпінням чекають події. Всю інформацію щодо атракціонів та вартості квитків можна дізнатися завдяки джерелу biletyna.pl або на сторінці dnifantastyki.pl. З 1 червня учасники, які купували вхідний талон через сайт, платили звичайну ціну — 65 злотих, те ж саме буде і у касі у день заходу. Для тих, хто збирається приїхати на подію невеликою групою, в організаторів є спеціальна пропозиція — квиток з картою проживання на десять чоловік, вартістю всього 650 злотих. Сім'ї з дітьми також можуть розраховувати на знижки. Пам'ятайте, однак, цього року кількість квитків обмежена, а час невблаганно біжить!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини