Варшавський ярмарок фентезі 2019 вже у березні

5780
Facebook Twitter
Варшавський ярмарок фентезі 2019 вже у березні

Організатори люб'язно запрошують відвідати цю масштабну подію студентів локальних та інших університетів Республіки Польща, іноземців, які приїхали до цього європейського куточка попри мету візиту, фанатів фантазії.

Варшавський ярмарок фентезі-2019 пройде 16-17 березня у самому центрі Варшави за адресою вул. Брацька 25 (Brackiej 25). Організатори люб'язно запрошують відвідати цю масштабну подію студентів локальних та інших університетів Республіки Польща, іноземців, які приїхали до цього європейського куточка попри мету візиту, фанатів фантазії без обмежень за віком, експертів різних сфер діяльності та всіх зацікавлених осіб. Пропонуємо ознайомитися з попередньою програмою та пам'ятками цього року, перейшовши нижче за текстом!

Що чекає відвідувачів Варшавського фентезійного ярмарку 2019

— зустріч фантастичних письменників;

— перевірка того, чим варто доповнити свою колекцію книг та ігор;

— знайомство з великою кількістю майстрів та ентузіастів, які творять чудеса з дерева, шкіри, повсті, металу, скла та чого ще невідомо;

— можливість навчитися збирати паперові творіння з допомогою майстрів з орігамі;

— шанс продегустувати що-небудь фантастично смачне;

— перегляд виставки виняткової графіки;

— прийняття участі у настільних та карткових іграх для всіх, від маленьких дітей, до людей поважного віку;

— оновлення пальто, сукнями, толстовки, гаджетами, прикрасами та аксесуарами, яких не вдасться знайти у мережевих магазинах.

Учасникам фестивалю фентезі, який пройде у Варшаві, як і у попередніх випусках, вдасться, перш за все, переконатися у тому, що у фантазії багато імен!

Ціна квитка, традиційно для Warszawskie Targi Fantastyki, встановлюється самими учасниками заходу при покупці його на місці.

Цей масштабний захід, який уже став знаковим для громадян Польщі, пройде уп'яте. Організатори планують, що його відвідає не менш ніж п'ять тисяч любителів та експертів світу фентезі. Крім веселого проведення часу, учасники зможуть таким чином привітати весну, а також знайти однодумців, продемонструвати костюми, створені власноруч за мотивами улюбленої книги, коміксу або фільму. Попри те, що подія носить більш розважальний характер, тут також можна завести нові знайомства, розширити мережу контактів, та, хто знає, може бути навіть знайти перспективи для кар'єрного зростання або потенційного роботодавця.

Більше інформації з'явитися найближчим часом на сайті події, а також у групі Facebook: https://www.facebook.com/pg/TargiFantastyki/

Трохи фантастичної історії масштабної польської фентезійної події

Що відбувається? Сенс у тому, щоб дати волю уяві, показати, що таке фантазія. Книги, фільми, ігри прекрасні, але крім них є ще мільйон речей, натхненних тими ж тенденціями. У Польщі є багато малих та середніх компаній, що створюють прекрасні речі, пов'язані з фентезі, про які мало хто знає. Організатори всіма силами прагнуть змінити це, бажають дати їм можливість показати себе, щоб їх побачили, надихнулися роботою та творіннями! Також члени організаційного комітету вважають, що найважливіше у житті — це розвиток та можливість поділитися своїми пристрастями з іншими. Тому вони збираються разом для організації Warszawskie Targi Fantastyki та створюють майданчик для того, щоб польські компанії, попри масштаб діяльності, могли показати себе, а люди, зацікавлені у подібних речах, мали можливість їх побачити.

Ярмарок Fantastyka був створений для всіх, хто любить фантазію, вік, національність, соціальний статус та інші чинники — не мають значення. Єдине, що може обмежувати — це власна уява!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини