6-й випуск Gastro Miasta у Вроцлаві вже визирає з-за рогу

8206
Facebook Twitter
6-й випуск Gastro Miasta у Вроцлаві вже визирає з-за рогу

Це може бути кулінарна (та не тільки) подія сезону! Уже у ці вихідні (21-23 вересня) Вас чекає остання частина Gastro Miasta, котра трохи відрізняється від попередньої.

Це може бути кулінарна (та не тільки) подія сезону! Уже у ці вихідні (21-23 вересня) Вас чекає остання частина Gastro Miasta, котра трохи відрізняється від попередньої. У стінах історичного Browar Mieszczańskie з'явиться не тільки рекордна кількість ресторацій та концептів з Вроцлава, а також його околиць (близько 30), але супутні заходи, які викличуть непідробний захват навіть у самих претензійних відвідувачів.

Зона Fu-Ku стане новинкою, що означає виставку польської моди та дизайну, а також майстерні Wine[&]Paint. Звичайно, для дітей будуть безкоштовні атракціони («Основні музичні зустрічі з Алічею Янош», паркур та акробатичні семінари, що проводяться тренерами GOjump, демонстрація приготування морозива з рідким азотом в якості головного інгредієнта), кулінарні майстерні для середньої та великої зони Chillout та дійсно хороша музика. У суботу, зіркою вечора стане Карлос Джонсон, який буде грати разом з HooDoo Band. Це дійсно подія, яку Ви просто не можете пропустити!

Подія для всіх та кожного

Gastro Miasto став частиною календаря міських подій Вроцлава. Протягом трьох місяців та п'яти випусків на території пивоварного заводу на сцені побувало 35 музичних вистав, події відвідало 56 000 гостей (як резидентів, так і іноземців), було представлено 62 експоненти.

Не дивно, адже у кліматі стін об'єкта дев'ятнадцятого століття є все, що необхідно для успішного відпочинку: смачна їжа, гарна нота, різні напої (як з алкоголем, так і без), шезлонги та додаткові заходи, розраховані на найменших гостей. На території Ви завжди можете знайти «кімнату для матері з дитиною», а також чашу з холодною водою для Ваших чотириногих друзів. А це значить, що у Gastro Miasto можна прийти у будь-якому складі та конфігурації — кожен знайде щось для себе!

Організатори заявляють, що працюють тільки з кращими

Звичайно, всі відвідують Browar Mieszczański, щоб, в основному, поїсти щось дійсно смачне та трохи неймовірне. Та це дійсно хороший вибір! Гастрономічні страви готують шеф-кухарі, що представляють майже 30 відомих ресторанів та концепцій. Кожен з них надасть щонайменше 2-3 особливих страви. Важливо відзначити, що це стандартна та менша частина, дегустація. Звідки ця ідея? Організатори хочуть, щоб всі влаштували справжній бенкет та вкусили якомога більше видів кухні. Це стосується й дітей. Більшість кухарів також пропонують спеціальні страви, призначені для дітей. Gastro Miasto — типова вулична їжа, яка виконана талановитими кухарями ресторанів з різною концепцією.

Пивоварний завод у Вроцлаві традиційно подбає про любителів бурштинового напою. Буде також професійний бар, організований RUMBAR, який також подбає про смаки любителів вина. Звичайно, без сумніву буде відмінне морозиво з Krasnolóda, макаронс та інші солодощі з кондитерської Petits Fours. Останній також буде подавати каву у кафе Etno.Магніт, який привертає жителів Вроцлава (та не тільки) до Browar Mieszczańskie, — це, перш за все, смачна їжа та доступні ціни, скориговані за розміром порції. Однак це ще не все. Протягом трьох днів заходу відвідувачів чекатиме безліч інших розваг:

— хороша музика, яка на цей раз буде обслуговуватися не тільки артистами Вроцлава, а й зірками з-за кордону;

— безкоштовні атракціони для дітей;

— кулінарні майстерні (як для дорослих, так і для дітей);

— камеральна зона Фу-Ку, виставка польської моди та дизайну;

— Wine [&] Paint Party, перша у Польщі концепція, що поєднує дегустацію вин з живописом картин;

— лежаки у зоні чіллеза.

Час відпочинку та розваг:

— у п'ятницю з 17.00 до 1.00;

— у суботу з 12.00 до 1.00;

— у неділю з 12.00 до 20.00

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини