50-ти відсоткові знижки для польських студентів. Куди сходити за півціни?

8489
Facebook Twitter
50-ти відсоткові знижки для польських студентів. Куди сходити за півціни?

Компанії, магазини, торгові марки, кінотеатри та інші заклади різної спрямованості, для збільшення продажів, організовують не тільки спільні акції, а й передбачають спеціальні знижки, для студентів усіх польських ВНЗ.

Що стосується можливостей, які отримують студенти-поляки у вітчизняних ВНЗ, то варто згадати, що державні вищі навчальні заклади активно просувають громадян країни на вітчизняний ринок праці. Як показує практика, іноземним студентам, також, перспективно вчитися в польських університетах, тільки краще вибирати приватні ВНЗ, які, завдяки налагодженим відносинам з іноземними роботодавцями, всіляко сприяють працевлаштуванню випускників на міжнародний ринок праці. З питанням пріоритетності все зрозуміло, але, що стосується знижок, на відпочинок, розваги, використання наукових лабораторій та культурного дозвілля — тут немає різниці, якого походження студент. Компанії, магазини, торгові марки, кінотеатри та інші заклади різної спрямованості, для збільшення продажів, організовують не тільки спільні акції, а й передбачають спеціальні знижки, для студентів усіх польських ВНЗ. Саме розкриттю цього питання буде присвячена ця стаття.

Як студентам отримати знижки?

Не всі студенти знають та вміють користуватися знижками. Точніше, не завжди знайомі з тими сферами, на які поширюються дисконтні пропозиції. Варто знати, що, після зарахування в будь-яку з установ вищої освіти, студенти оформляють звичайну або електронну легітимацію. У свою чергу, вона надає можливість отримати знижку в розмірі: 50% при оформленні проїзного та будь-якого квитка на всі види транспорту; 51% на залізничні квитки, але лише за умови стабільного відновлення студентського квитка та до досягнення 26-ти років; 10-50% на квитки у виставкові центри, музеї, кінотеатри. Варто знати, що є такі лабораторії та галереї, які роблять вільним вхід для студентів, з чинною легітимацією.

Де студенти можуть розраховувати на знижку до 50%?

В першу чергу, варто відзначити, що без додаткових пропозицій та оформлених карт, учні польських вищих навчальних закладів можуть отримати знижку в половину вартості в усіх кінотеатрах Варшави, та інших міст, чим активно користуються студентські спільноти. Існує багато пропозицій від закладів швидкого харчування, які дозволяють замовити комплексні обіди/вечері з 10-20%-ою знижкою. Якщо Ви допитливий студент, який, до того ж, піклується про збереження свого бюджету, варто знати, що можна відвідати деякі культурні місця абсолютно безкоштовно, адже багато музей виділяють один день з вільним входом, для всіх охочий. Говорячи про вигідні пропозиції, неможливо не згадати міжнародні картки для студентів. Можна вступити в міжнародну асоціацію студентів, членство підтверджується картою ISIC.

Стати учасником даної асоціації можуть студенти, стаціонарної форми навчання, з більш ніж 125 країн світу, відповідно, в такій же кількості країн вона приймається. У Польщі, власники карти ISIC мають можливість отримувати зниження вартості до п'ятдесяти відсотків на: авіаквитки, залізничні переїзди, готельні номери. Крім цього, такою ж перевагою можна скористатися в кафе, бістро, музеях, театрах, кінотеатрах, магазинах. Цією карткою на території Польської Республіки можна скористатися в понад 5000 точок, різної цільової спрямованості.Підсумовуючи, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що ВНЗ Польщі всіляко заохочують своїх студентів, як в напрямку навчання, так і поза ним. Держава намагається забезпечити пільгами не тільки на транспорт, але й на приємне дозвілля. Також, існують індивідуальні ініціативи від магазинів, кафе, міклбарів, лабораторій, які залучають молодь та студентів до відвідування своїх закладів. Безсумнівно, багато переваг та вигод надає міжнародна асоціація студентів, членство в якій принесе бажані знижки не тільки на території Польщі, а й під час подорожей іншими європейськими країнами.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини