Bla Bla Car в Європі. Як користуватися. Розглянемо нюанси

9566
Facebook Twitter
Bla Bla Car в Європі. Як користуватися. Розглянемо нюанси

Дана стаття буде цікава для всіх категорій населення країн СНД, а також, інших іноземців через те, що ми розглянемо особливості подорожі Bla Bla Car-ром в Європі.

Українці тепер мають можливість безперешкодно перетинати кордон з тридцятьма країнами Європи через те, що введений безвізовий режим. Головною умовою є наявність біометричного паспорта, та виконання нескладних приписів (оформлення страхового поліса, бронювання квитків та забезпечення матеріальної сторони). Для багатьох українців, в питаннях організації подорожі, важливим є матеріальна сторона питання. Найчастіше, поїздки, які Ви плануєте самостійно, обходяться дешевше. Але, багато хто побоюється організовувати туристичні, або іншого призначення, поїздки особисто, адже вважають це непосильним завданням. На сьогодні, дешево можна відправитися за кордон, використовуючи автобусні перевезення, лоукости або скориставшись сервісом бла бла кар. Дана стаття буде цікава для всіх категорій населення країн СНД, а також, інших іноземців через те, що ми розглянемо особливості подорожі Bla Bla Car-ром в Європі.

Як працює цей сервіс, які країни охоплює?

Якщо у Вас є необхідність відправитися в сусіднє місто, або навіть в іншу країни, Ви можете скористатися пошуком попутників на машині. При чому, це двосторонній сервіс, який допомагає подорожувати дешевше, як людям, яким потрібно скористатися послугою перевезення, так і громадянам, які самі, при наявності транспортного засобу, їдуть своїми справами, та хочуть покрити витрати на паливо. Процес виглядає наступним чином:

1. Зайти на офіційний сайт.

2. Пройти реєстрацію.

3. Вибрати потрібну опцію: «знайти поїздку» або «запропонувати поїздку».

4. Заповнити відповідні поля: якщо потрібно знайти поїздку, тоді вводите пункт відправлення та прибуття, дату, і вибираєте слушний варіант; якщо запропонувати подорож, тоді вводите інформацію про транспортний засіб, маршрут поїздки, особливості дороги та переїзду, дату та час виїзду.

5. Забронювати поїздку, якщо Ви пасажир, чи підтвердити — якщо водій.

Офіційно, дана платформа почала діяти у 2004 році, але датою заснування вважається 2006 рiк. Два роки тому, відбулося злиття цього сервісу з райдшерінговой компанією AutoHop, яка зареєстрована в Угорщині, та тепер, поширюється двадцятьма двома країнами світу. Перерахуємо деякі з доступних країн: Хорватія, Україна, Сербія, Республіка Польща, Румунія та інші.

Переваги поїздки Bla Bla Car-ром

Якщо Ви шукайте попутників, або поїздку в країни, яких не знайшли в переліку пропонованих сервісом, все одно, можна запропонувати або знайти подорож на Вашій реєстраційній платформі. Основними перевагами фахівці UP-STUDY виділяють:

1. Доступна вартість. Якщо це не комерційне підприємство, тоді, в основному, водії прагнуть просто компенсувати частину витрат на паливо. Тому, різниця з автобусом істотна, від 35 до 65% нижче.

2. Високий рівень комфорту. Зазвичай, Ви можете знайти, якщо поїздка за кордон, до десяти пропозицій на потрібну дату, тому, є можливість не тільки вибрати тип автомобіля, але й умови поїздки: музика, багаж, наявність тварин, звички пасажирів.

3. Додаткові умови. Є ймовірність того, що Вас підвезуть до точного пункту прибуття, не на автостанцію або аеропорт. Правда, потрібно попередньо уточнити всі деталі.

4. Тривалість подорожі набагато коротше, бо відсутня потреба частих зупинок.

5. Високий показник виконання. Поїздки, практично, ніколи не скасовуються, а водії прибувають в пункт Вашої посадки з точністю в +-20 хвилин.

Підсумовуючи, варто зауважити, що туристичні поїздки, і переїзди з іншими цілями, з допомогою цього сервісу, набирають все більше популярності, через свою простоту та доступність. Завдяки великому переліку країн (понад двадцять), можна підібрати поїздку в напрямку багатьох міст. Крім доступної вартості, Ви будете приємно здивовані комфортом, додатковими послугами та швидкістю подорожі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини