Adapciak ELSA 2019 — дізнайтеся подробиці поїздки!

5857
Facebook Twitter
Adapciak ELSA 2019 — дізнайтеся подробиці поїздки!

Ви коли-небудь мріяли про такі події, як в американських фільмах? А якщо ми скажемо, що все це й інше, у межах досяжності? Читайте деталі у запропонованому огляді.

Чи замислювалися Ви, як це, коли Ви починаєте вчитися у чужому місті, в у Вас вже є згуртована група друзів? Хотіли б Ви піти на першу лекцію, щоб отримати базові знання, які дозволять відрізнити роботу юриста від юрисконсульта або вивчити альтернативні шляхи кар'єрного росту за допомогою права та адміністрації? Ви коли-небудь мріяли про такі події, як в американських фільмах? А якщо ми скажемо, що все це й інше, у межах досяжності? Читайте деталі у запропонованому огляді.

Ідея до початку навчання в одному з університетів Республіки Польща

Національний адаптивний табір Adapciak, організований Європейською асоціацією студентів-юристів ELSA Poland, являє собою захід, який знайомить майбутніх студентів-юристів з Польщі зі світом ECTS. У цьому році — двадцять третє видання, табір проходить у Сулеюві (Sulejowie) у Лодзинській губернії, 16-22 вересня. Всього за 599 злотих Ви зустрінете людей не тільки з-за кордону та на якусь мить, але подружитеся на довгі роки, тому що Adapciak — місце, де ніхто не залишиться самотнім.

У чому криється суть табору, який проходить понад двадцять років поспіль?

Табір об'єднує два важливих модулі, які найкраще описують студентське життя: мериторику та веселощі. Це означає, що майже щодня Ви

знайдете цікаві тренінги з відомими представниками різних областей та юридичних професій. Протягом цього вересневого тижня у всіх учасників буде можливість дізнатися секрети роботи не тільки адвокатів або суддів, а й акул аудиту. Молоді люди, що стали членами заходів попередніх років, мали можливість обмінятися спостереженнями, зокрема, з суддею Ганною Марією Весоловською.

Хоча термін «навчання» може викликати багато побоювань, причин для занепокоєння немає. Спікери, які підготували цікаві доповіді та демонстрації, докладають усіх зусиль, щоб зацікавити кожного слухача — тому немає часу на нудьгу. У ході основного блоку буде підготовлено безліч семінарів, присвячених публічним виступам або проведення дебатів, де вдасться розвинути навички під наглядом професіоналів.

Також будуть польові та криміналістичні гри, які дозволять перенестися у світ Шерлока Холмса. Молодь матиме можливість покататися на байдарках та пограти в ігри з м'ячем.

Adapciak є першою зустріччю з дослідженнями, оскільки в учасників з кожного міста буде свій куратор, який під час спеціального «Часу з опікуном» познайомить з секретами USOS, порадить, які предмети вибрати або передасть найважливіші секрети студентського життя.

Вечірка щовечора у різних стилях

А після основного контенту передбачено час для ігор. Щовечора учасникам вдасться знайти тематичні події, які приведуть прямо до американського дому, котрий зустрічається багатьма у фільмах. Дев'яності, вечірка хіпі або розведення багаття з різнокольоровими пудрами? Ви не побачите подібного практично ніде, якщо не відвідаєте табір. Під час заходів також буде багато конкурсів та ігор, які дозволять познайомитися не тільки з учасниками, а й з кураторами та організаторами.

Учасники попередніх видань завжди тепло пам'ятають Адапчак, як можна це побачити, відвідавши:

  • Fanpejdż: https://www.facebook.com/AdapciakELSA/
  • Сайт: http://adapciak.elsa.org.pl/
  • Instagram: https://www.instagram.com/adapciakelsa/

Понад дві тисячі студентів вже довіряють заходу, та Ви не пошкодуєте, якщо побажаєте приєднатися.

Кілька слів про організатора

Європейська асоціація студентів-юристів — найбільша неполітична некомерційна організація у світі, яка об'єднує близько 40 000 студентів та молодих адептів юридичних факультетів. ELSA присутня у 44 країнах Європи, та діє у мережі через національні та місцеві групи. Девіз асоціації, що об'єднує всіх членів, — «Справедливий світ, в якому поважають людську гідність та культурне розмаїття», реалізується ELSA за допомогою численних проєктів та ініціатив.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини