7-й конгрес випускників «ТОП 500 новаторів» наближається. Чого очікувати у цьому році?

5562
Facebook Twitter
7-й конгрес випускників «ТОП 500 новаторів» наближається. Чого очікувати у цьому році?

Щорічно захід привертає багатьох людей, які працюють у самих різних галузях, та студентів польських університетів, які в унікальній атмосфері обмінюються знаннями, переданими привабливим чином.

Зустріч випускників «TOP 500 Innovators 2018» стрімко наближається. Сьоме видання цієї унікальної науково-ділової конференції відбудеться 17-18 травня у Залі спорту на вул. Політехніки 10, Лодзь, Республіка Польща. Щорічно захід привертає багатьох людей, які працюють у самих різних галузях, та студентів польських університетів, які в унікальній атмосфері обмінюються знаннями, переданими привабливим чином.

VII Зустріч випускників TOP 500 Innovators — це дводенна конференція, присвячена новим технологіям та інновацій у бізнесі. Даний конгрес був створений завдяки співпраці Асоціації інноваторів TOP 500 та Лодзинського технологічного університету.

Захід присвячений співробітництву між представниками наукових товариств та представниками центрів трансферу технологій у Польщі, які використовують досвід, накопичений у кращих університетах світу.

У сьомий раз вчені, технологи та підприємці, які розробляють свої дослідницькі проекти та бізнесмени, які хочуть поліпшити свої відділи досліджень та розробок, обговорюватимуть щохвилинне та щоденне впровадження нових технологій, налагоджувати відносини між наукою та бізнесом, а також зміцнювати свої компетенції у сфері управління та ефективної комерціалізації інновацій.

Для членів Асоціації — це буде відмінна можливість представити свої досягнення та встановити контакти з підприємцями, використовуючи інноваційні технологічні рішення у своїх компаніях.

У поточному році, у «VII TOP 500 інноваторів» будуть присутні близько 200 гостей, які будуть мати можливість відвідувати лекції та групові дискусії, проведені професорами Аланом Барреллом, Майклом Мбогоро, Ніколасом Коуттсом, Катажиною Вальчик-Матушик, Якубом Михальським, Хью А. Ільїним, Мареком Тилем, Даніелем Максимом, Бартош Соколинських, Патрікою Радек, Домініком Хорошим та іншими.

Крім того, учасники цього заходу зможуть відвідати семінари, які пройдуть у другий день конгресу. Їх очолять фахівці, які займаються поточними питанням на конференції, це гарантує, що передані ними знання будуть актуальними та надійними.

Трохи історії. Щорічно, починаючи з 2011 року, випускники програми «Top500 Innovators» збираються для обговорення поточних заходів, пов'язаних з наукою, інноваціями та передачею знань.

Метою Програми, організованої Міністерством науки та вищої освіти Республіки Польща, було відправити 500 кращих молодих фахівців на 10-тижневе навчання до найкращих університетів світу (Стенфордський університет, Каліфорнійський університет у Берклі, Кембріджський університет, Оксфордський університет). Випускники програми підтримують сильні зв'язки та діють спільно, щоб вплинути на наукове середовище та розвиток інновацій у цілому. Починаючи з 2018 року, організатори планують зробити відкритий захід для не членів, які бажають зустрітися з вченими та дослідниками, та обопільно створити сильну та відкриту інноваційну екосистему.

Організатори з гордістю представляють захід, який відбудеться під патронатом:— Посольства Великобританії у Варшаві— Ярослава Говіна, міністра науки та вищої освіти Республіки Польща— Національного центру досліджень та розробок— Вітольда Стьпіна, Маршалла Лодзинського воєводства— Професора Славомира Віака, ректора Лодзинського технологічного університету— Ханни Здановскої, мера міста Лодзь— #YESI PL-UK Рік підприємництва, науки та інновацій

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини