Стенфордський Університет запрошує українців на десятимісячну освітню програму. Покривають всі витрати

9353
Facebook Twitter
Стенфордський Університет запрошує українців на десятимісячну освітню програму. Покривають всі витрати

Стенфордський Університет (Leland Stanford Junior University) проводить набір для українців на спеціально розроблену освітню програму під назвою Emerging leadership (нове керівництво).

У новому 2018 році, один з найпопулярніших та рейтингових установ вищої освіти Сполучених Штатів — Стенфордський Університет (Leland Stanford Junior University) проводить набір для українців на спеціально розроблену освітню програму під назвою Emerging leadership (нове керівництво). В рамках даного десятимісячного курсу, молодим українським реформаторам надається можливість займатися з менторами, детально вивчати успішні іноземні практики в напрямку права, бізнесу, підприємництва, юриспруденції. З'явиться унікальна можливість нанести візит великим компаніям та корпораціям в Кремнієвій долині. Крім безцінного досвіду та колосального багажу знань, даний проект приверне українців ще й тим, що всі поточні витрати: на проживання, навчання та переліт бере на себе Університет Стенфорда.

Всім тим, хто бажає взяти участь у програмі варто поспішити, оскільки, заявку потрібно встигнути подати до 17 січня. Неправильно оформлена або несвоєчасно подана заявка не буде розглядатися як кандидат на участь. Що стосується кількості місць, то вона досить обмежена, тобто, виділяється всього три. До вимог, висунутих до кандидатів ставляться такі:— вік учасника повинен бути більше 28-ми років;— обов'язково українське громадянство;— необхідно мати досвід роботи та особисті досягнення в сфері бізнесу, юриспруденції, права або підприємництва;— мати високі знання англійської мови, оскільки саме нею буде відбуватися навчання.Заняття за розробленою програмою розпочнуться 1 вересня 2018 року на території Стенфордського Університету. Як вже раніше згадувалося, всі витрати покриває установа вищої освіти.

Ще однією приголомшливою новиною є те, що всі обрані учасники мають можливість запросити з собою членів своєї сім'ї та організатори також повністю покриють їх витрати на відкриття візи, переліт, проживання на весь період дії проекту (10 місяців). Такий шанс став доступний українським громадянам, завдяки тому, що спонсорами Ukrainian Emerging Leadership є Святослав Вакарчук, Western NIS Enterprise Fund, Astem.Foundation і Томаш Фіала.

Варто зауважити, що це вже другий набір подібного роду, перший, який пройшов успішно та продуктивно було проведено в попередньому році, а його переможці, на поточний момент, знаходяться на стадії навчання. Важливою умовою є те, що після закінчення освітньої програми, всі вибрані стипендіати мають повернутися на Батьківщину, з метою вкладання свого внеску в реформування України. Програми такого роду, а також ті, які проводять польські університети бізнесу та Європейський Союз, дають можливість почерпнути багато нових знань, подивитися на проблематику під іншим кутом, перейняти позитивний досвід та впровадити його в розвиток рідної держави. Саме завдяки фахівцям, які пройшли таке навчання, можна розраховувати на пожвавлення сектора підприємництва та інших напрямків. Щорічно, уряд європейських країн розробляє проекти, які здатні змінити не тільки життя однієї людини, а ситуацію в країні. Варто згадати програму ERASMUS, яка дозволяє отримати іноземний досвід не тільки студентам та аспірантам, а й молодим викладачам. Українцям варто сподіватися, що ця освітня програма триватиме і в наступні роки, тому що це дійсно великий шанс на те, щоб змінити не тільки своє життя на краще, а й внести свій внесок в розвиток країни.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини