4Developers 2019: стартує черговий випуск найбільшого технологічного фестивалю у Польщі

7388
Facebook Twitter
4Developers 2019: стартує черговий випуск найбільшого технологічного фестивалю у Польщі

2000 учасників та майже 100 авторитетних експертів з ІТ-індустрії в одному місці. У всіх присутніх з'явиться унікальна можливість зіткнутися з масштабною міждисциплінарною зустріччю польської спільноти програмістів.

2000 учасників та майже 100 авторитетних експертів з ІТ-індустрії в одному місці. У всіх присутніх з'явиться унікальна можливість зіткнутися з масштабною міждисциплінарною зустріччю польської спільноти програмістів. Протягом одного дня фахівці та ІТ-ентузіасти зможуть взяти участь майже у 100 практичних лекціях. Вже 8 квітня 2019 року у Варшаві, Республіка Польща, пройде черговий випуск 4Developers 2019!

Міждисциплінарність є основною темою фестивалю

4Developers відрізняється формулою, яка залишалася незмінною протягом багатьох років — кілька шляхів, побудованих навколо обраних мов програмування. Різні технології та новітні ІТ в одному місці. Кожен з тематичних напрямків супроводжується групою експертів, які піклуються про високий змістовий рівень пропозицій, представлених у порядку денному. На фестивалі збираються численні представники спільнот програмістів з усієї Польщі — це унікальна можливість завести нових друзів, налагодити вигідні взаємини та йти у ногу з тенденціями в ІТ-середовищі.

Фестивальний характер 4Developers обумовлений, перш за все, відкритою атмосферою, яка панує під час заходу.

На цій конференції експерти готові обговорювати з учасниками всі поточні теми, а доповідачі намагатимуться відповісти на найскладніші питання. Буде надано достатньо багато місця для відпочинку, незабутнього та збагаченого мережею, а також будуть присутні фестивальні атракціони, які зроблять знайомство надзвичайно легким!

Хмарні обчислення та наука про дані — новини на порядку денному

Програмна рада, до складу якої входять провідні польські експерти в області інформаційних технологій, контролює високий рівень лекцій, що з'являються на 4Developers 2019. Кожен експерт стежить за певним тематичним шляхом. Цього року учасники зможуть відвідати лекції та семінари у 13 різних напрямках: NET, Архітектура додатків, Bottega IT Minds, Bottega Frontend, C ++, Хмарні обчислення, Наука про дані, Java, JavaScript, PHP, Python, Mobile, Soft навички та ділові відносини.До складу Програмної ради 2019 року ввійдуть: Мацей Анісерович, Бартек Глац, Міхал Бартізель, Якуб Васиєлак, Томаш Дучін, Джоанна Ламч, Лукаш Луцак, Матеуш Пуш, Маріуш Гіл, Якуб Пілімон, Януш Каменожек Сомоньшицьобіньць та Соможеньцький, Соможиньцкий та Саркісянца.

Що нового на порядку денному цього року?

Вперше на фестивалі 4Developers з'являться нові шляхи: хмарні обчислення та наука про дані. Проте Ваше велике повернення матиме мобільний шлях, який підготує Джоанна Лемч.

Від юніорів до старших людей: практичні знання та обмін досвідом

Міждисциплінарний 4Developers — це не тільки великий вибір предметів, а й широка шкала досягнень. Фестиваль відвідують професіонали, які готові обмінятися досвідом з учасниками, що роблять свої перші кроки в IT-індустрії. Обидві сторони знайдуть теми з урахуванням їх потреб.

Абоненти набираються — Call for Papers вже відкрито!

Небагато подій дають можливість постати перед настільки різноманітною, відкритою аудиторією. 4Developers — відмінне місце, щоб перевірити себе на великій сцені. Той, хто хоче спробувати свої сили та запропонувати тему, може відправити заявку через форму «Заклик до подачі документів», доступну на сайті фестивалю: https://4developers.org.pl/. Організатори чекають подачі презентаційних пропозицій до кінця січня.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини