Фестиваль освіти Elab 2018 стартує 29 сентября!

7961
Facebook Twitter
Фестиваль освіти Elab 2018 стартує 29 сентября!

29 вересня 2018 року, у Варшаві відбудеться п'яте видання заходу освіти Elab — найбільшого міжнародного фестивалю планування кар'єри у державі. Подія розпочнеться о 9:00 в універмазі Bracia Jabłkowscy у Варшаві.

29 вересня 2018 року, у Варшаві, Республіка Польща, відбудеться п'яте видання заходу освіти Elab — найбільшого міжнародного фестивалю планування кар'єри у державі. Подія розпочнеться о 9:00 в універмазі Bracia Jabłkowscy у Варшаві. Взяти участь можуть абітурієнти та студенти польських університетів, люди сфери освіти, бізнесмени, представники різних компаній та інші зацікавлені особи, як резиденти країни, так і іноземні громадяни.

Сер Кен Робінсон, всесвітньо відомий письменник та лідер громадської думки в області творчості та розвитку людських ресурсів, буде розповідати про три ключові особливості людського розуму. Як він об'єктивно помітив, перш за все, ми відрізняємося один від одного. По-друге, цікавість приносить щастя. По-третє, людина, за своєю суттю, є творчою натурою. Сучасна культура освіти працює, на його думку, проти всіх трьох правил.Чи хвилює що-небудь після незабутньої лекції, представленої на конференції TED у 2013 році? Чи скоро ми навчимося краще використовувати наш природний потенціал та цікавість світу? Нарешті, чи стане школа та навчання більш практичним? Ми будемо шукати відповіді на ці та багато інших питань разом з представниками кількох десятків закордонних університетів та гостями п'ятого видання фестивалю освіти Elab.

У цьому році, захід пройде під гаслом «Розробіть себе». Лейтмотивом лекцій та нарад буде практична освіта, зв'язки між університетами та бізнесом та планування індивідуального кар'єрного курсу. Програма включає презентацію культурного аташе посольства США, Дена Хастингса, стрімку зустріч з наставниками з кращих університетів світу та можливість більш детально познайомитися з десятками закордонних ВНЗ. На головному етапі, буде шанс поговорити, зокрема про те, як університети допомагають своїм учням розвивати кар'єру та як використовувати ці можливості своєчасно. Також, планується обговорення того, які невидимі шляхи розвитку кар'єри відкриваються та чому варто проводити міждисциплінарні дослідження у Лондоні. Присутні разом з ораторами будуть шукати відповіді на запитання, чи варто та чому варто повернутися до Польщі після навчання за кордоном. Програма передбачає 20 лекцій, які зацікавлять навіть найвибагливіших учасників, причому вони будуть викладені, як польською так і англійською мовами.

У поточному році семінар особливо перспективний. Разом зі стратегічною командою PwC відвідувачі пройдуть симуляцію співбесіди на посаду консультанта. Оскільки інтерв'ю являє собою міні-симуляцію реальної роботи над консалтинговими проектами, участь у семінарі дасть можливість отримати уявлення про те, як виглядає звичайний день консультанта та з якими проблемами він стикається під час проектів. McKinsey[&]Company дозволить учасникам в їх семінарі дізнатися, як багатокультурні команди працюють у глобальних корпораціях. Завдяки досвідченому програмісту від IT Coders Lab виникне шанс дізнатися про програмування та отримати передову інформацію щодо того, як створити просту гру для багатьох користувачів, котру згодом можна використовувати на своєму смартфоні під час фестивалю. Поліна Лоу та Анна Галанціак зі стартапу ZMAPUJ SIIE навчатимуть охочих сміливим прийомам планування своєї кар'єри відповідно до особистих приводів та мрій. Янка Модзелевська з Елабу проведе поетапний процес визнання індивідуальних компетенцій.

Фестиваль освіти Elab стає все більш популярним не тільки серед школярів, студентів, а й серед дорослих громадян, які планують розвивати або перепроектувати свій професійний шлях.

Вхід на захід безкоштовний після попередньої реєстрації на eef.edu.pl

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини