30 вересня розпочинається Європейський місяць кібербезпеки!

7521
Facebook Twitter
30 вересня розпочинається Європейський місяць кібербезпеки!

Які компетенції потрібні молодим людям в епоху цифрової революції? Учасники інавгурації Європейського місяця кібербезпеки намагатимуться відповісти на це питання.

Які компетенції потрібні молодим людям в епоху цифрової революції? Учасники інавгурації Європейського місяця кібербезпеки намагатимуться відповісти на це питання. Захід розпочнеться 30 вересня о 10.00-14.00 в Університетській бібліотеці по вулиці Добре, 56/66 (Dobrej). Вхід безкоштовний, але, щоб взяти участь у події необхідно відправити заявку за адресою, вказаною нижче.

Кібербезпека в Європі. Що це означає?

З огляду на темпи цифрової революції та великі соціальні зміни, які вона приносить, кожній свідомій молодій людині, та й фахівцям з досвідом варто поставити собі питання: які компетенції знадобляться у майбутньому? Відомі професії зникнуть, а на їх місці з'являться нові. Кшиштоф Силицький (Krzysztof Silicki), директор з кібербезпеки та інновацій NASK зауважив, щоб добре підготуватися до подібних викликів, слід поговорити про те, що принесе майбутнє вже сьогодні.

Що чекає нас у майбутньому, якщо мова йде про професійний розвиток?

Конференція розпочнеться з огляду досліджень про тенденції, які формують освіту майбутнього та цифрові компетенції, котрий буде представлений Юстиною Бальцевич з відділу стратегічного аналізу та впливу NASK Modern Technologies.

Далі з вступною лекцією виступить президент Фонду цифрового університету Йовіта Михальська, яка розповість про освіту у світі сучасних технологій та компетенцій майбутнього.

Лекція стане відправною точкою для дискусії: «Цифрова революція — які компетенції нам потрібні?». У бесіді візьмуть участь представники урядової адміністрації, академічної спільноти (NASK PIB, DeLab UW), а також неурядових організацій (Digital Poland) та бізнесу (KIGEIT, PIIT).

Europejski Miesiąc Cyberbezpieczeństwa

Європейський Місяць кібербезпеки (European Cyber ​​Security Month, ECSM) є загальноєвропейською кампанією, організованою ENISA з ініціативи Європейської Комісії. Протягом жовтня поточного року в усіх країнах-членах Союзу проводяться заходи щодо підвищення обізнаності про мережеву безпеку та сучасні технології.

NASK PIB координує кампанію у Польщі всьоме, але будь-хто може викласти свою ініціативу. Для цього слід заповнити форму, яку можна знайти на сайті: https://ysznenymiesiac.pl/, або відправити опис ініціативи на ecsm@nask.pl. Цього року видання ECSM пройде під почесним патронатом прем'єр-міністра Матеуша Моравецького (Mateusza Morawieckiego), міністра оцифрування, міністра національної освіти, міністра закордонних справ, бюро національної безпеки, міністра підприємництва та технології, міністра науки та вищої освіти, міністра інфраструктури, міністра національної оборони та міністра сім'ї Праця та соціальна політика.

У 2019 Європейський місяць кібербезпеки буде мати дві основні теми:

  • Cyberhygiene, тобто найпростіші дії, які підвищують кібербезпеку кожного з користувачів (наприклад, систематична зміна пароля та оновлення програмного забезпечення).
  • Сучасні технології, такі як штучний інтелект (AI) або Інтернет речей (IoT) та пов'язані з ними проблеми, а також питання з так званими підробленими новинами.

Для того, щоб взяти участь, подайте заявку за наступною електронною адресою: ecsm@nask.pl. Вхід безкоштовний, що є ще одним аргументом на користь того, щоб відвідати відкриття Європейського місяці кібербезпеки (Europejskiego Miesiąca Cyberbezpieczeństwa).

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини