Яким ВНЗ Польщі варто віддати перевагу, вступаючи під час кампанії 2019/2020?

8259
Facebook Twitter
Яким ВНЗ Польщі варто віддати перевагу, вступаючи під час кампанії 2019/2020?

У даній статті ми розповімо яким польським установам освіти варто віддати перевагу під час вступної кампанії 2019/2020.

Процес вступу забирає багато сил та часу, особливо якщо Ви самостійно все організовуєте. Ще більше нервів йде у разі, коли абітурієнт не має ні найменшого уявлення, якої спеціальності він хоче навчатися, чим займатися, після отримання кваліфікації, та навіть на території якої держави повинен проходити процес придбання вищої освіти. Істотна частина молодих людей, які закінчують вітчизняні школи, схиляються до того, що, поки в Україні немає стабільності, краще вчитися у країнах ближнього закордоння. Найбільше українцям полюбилися університети Республіки Польща. Чому саме склалася така тенденція, а також, яким польським установам освіти варто віддати перевагу під час вступної кампанії 2019/2020, про це ми розповімо у даній статті.

Кращі польські університети для українців та інших іноземців

Розглядаючи питання про те, де українцям та іноземним громадянам з інших держав, які бажають придбати професію в установах освіти Польщі доцільніше вчитися, зауважимо, що бувалі студенти все ж наполягають на приватних ВНЗ. До слова, у РП чимало як публічних, так і непублічних університетів. Вони мають великий вибір спеціальностей, комфортні умови навчання, хорошу матеріально-технічну базу, кваліфікований викладацький склад, однаковий перелік предметів та годин на вивчення кожної конкретної спеціальності, а також надають можливість взяти участь у програмах міжнародного обміну студентами. Перераховані вище аспекти — це ті риси, які об'єднують непублічні та державні університети. Говорячи про основні відмінності, перше, та, найголовніше, це різниця в оплаті. Бувши своєрідними брендами, держуніверситети РП мають вищу вартість за освітній рік, попри

спеціальність, водночас, як приватні ВНЗ надають послуги на гідному рівні з мінімальними вкладеннями. По-друге, з огляду на те, що публічні установи навчають велику кількість локальних студентів, утворюються великі потоки на кожній спеціальності, що робить неможливим приділити увагу кожному учневі. У приватних ВНЗ ця проблема вирішена, викладачі приділяють студентам належну кількість уваги, що дозволяє повною мірою розкрити професійний потенціал.

Яким ВНЗ варто віддати перевагу, вступаючи у період кампанії 2019/2020?

Фахівці UP-STUDY вкотре підкреслюють, що іноземним кандидатам на навчання краще вступати до університетів, розташованих у столиці або у Західній частині Польщі. Рекомендуємо детально придивитися до наступних установ, які мають ідеальне співвідношення між ціною та якістю:

1. Університет Фінансів та Бізнесу Вістула, що розташувався у Варшаві. Престижний обраний ВНЗ, який є інтернаціональним, котрий пропонує отримання великого переліку спеціальностей, як польською, так і англійською мовами.

2. Університет Бізнесу у Вроцлаві — ВНЗ для справжніх прагматичних студентів, що пропонує справедливу ціну за рік навчання, великий перелік спеціальностей на вибір та якісне навчання.

3. Університет Банківської Справи у столиці Силезії, який входить до найбільшої групи недержавних ВНЗ. Серед безлічі переваг, варто відзначити можливість швидкого працевлаштування після отримання диплома та хорошу репутацію студентів серед роботодавців.

Підсумовуючи, зауважимо, що українські абітурієнти, зважаючи на відсутність належного обсягу перспектив вдома, все частіше відправляються вчитися до Польщі. Ціни на освітній рік якщо й змінилися на деякі спеціальності, то не катастрофічно (20-100 євро). Як показує практика, українцям більш доцільно вчитися у непублічних університетах на Заході країни, тоді, при належному додатку зусиль, всі наміри реалізуються у повному обсязі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини