12-е видання плебісциту MediaTory: ось номінанти!

5552
Facebook Twitter
12-е видання плебісциту MediaTory: ось номінанти!

У дванадцяте, студенти факультету «Журналістика» будуть відібрані журналістами та представниками засобів масової інформації, які виділяються у польському медіа-середовищі.

У дванадцяте, студенти факультету «Журналістика» будуть відібрані журналістами та представниками засобів масової інформації, які виділяються у польському медіа-середовищі. Крім 44 журналістів, змагатися за статуетку будуть 2 редакції та 2 журналістських проектів. Переможці плебісциту MediaTory будуть оголошені під час Гран-прі 1 грудня 2018 року в Auditorium Maximum Ягелонського університету. Вони будуть обрані серед більш ніж 10 000 студентів з 22 польських університетів.

MediaTory плебісцит

У списку номінацій цього року показано те, що було оцінено та зібрало велику аудиторію у минулому році. Віолетта Кліттен, президент Асоціації MediaTory особливо підкреслила, що всі висунуті матеріали та медіа-проекти є доказом того, що надійність та місія незмінно залишаються основою журналістського семінару.Протягом 10 років у рамках опитування MediaTory, кращими польськими журналістами є ті, хто хоче йти стопами професіоналів. Серед номінантом Ви знайдете документальні фільми, прес-релізи, телевізійні програми, радіопрограми, журналістські тексти та проекти, створені новоутвореними редакційними колективами.Варто зауважити, що у багатьох випадках студенти оцінювали не тільки окремі матеріали, а й всю роботу, яку журналісти проводили з вересня 2017 року. До списку номінацій також увійшли матеріали, які поширилися не тільки у загальнонаціональних ЗМІ.

Як і щороку, найважливішою відмінністю плебісциту є назва, отримана у категорії AuTORytet. Переможцями цієї премії є журналісти, які хочуть та можуть вивчити найвищі стандарти у своїй професії. Кожен з виборців має можливість вказати персонажа, діяльність якого формує його бачення «журналістики вищого порядку». Статуетку отримає журналіст, який зуміє завоювати довіру більшості шанованих виборців.Організаторами 12-го видання плебісциту є Асоціація MediaTory та Товариство журналістики студентів Ягеллонського університету. Співорганізатором плебісциту є Ягеллонський університет.

Список журналістів та матеріалів, висунутих у плебісциті

1. TORpeda — де будуть винагороджуватися репортери за швидкість та надійність, які не повинні бути виключені. Номінанти: Кароліна Бака-Погорзельська, Міхал Потоцький [Dziennik Gazeta Prawna]; Міхал Коланко [Rzeczpospolita]; Гжегож Шакомський «Ми розкриваємо нову інструкцію HEAD» [Wirtualna Polska].

2. Категорія ObserwaTOR — в якій будуть винагороджуватися журналісти за справжні історії з іншого, хоча і часто близького нам світу. Номінанти: Томаш Гживачевський «Межі сновидінь. Про невизнані країни»; Яцек Холуб «Якщо він помре переді мною. Розповіді про матір з дітьми-інвалідами»; Марек Сигачев «Ракка»; Єва Вінницька «Був хлопчик».

3. Категорія NawigaTOR — будуть винагороджуватися публіцисти, завдяки яким погляди кожного починають слідувати своїм шляхом. Претенденти: Катажина Боровецька, ABC Popkultury — розширений набір [Польське радіо три]; Артур Домославський [Політика]; Марцин Маковський [Do Rzeczy, Wirtualna Polska]; Міхал Оконьский [Tygodnik Powszechny]; Патрік Словік [Dziennik Gazeta Prawna].

4. Категорія DETONATOR — в якій будуть нагороджуватися журналісти за публікації, що стали найгучнішими та захоплюючими, не тільки у світі засобів масової інформації. Претенденти: Анджей Гайци та Анджей Станкевич, «Американські санкції проти польської влади» [Onet]; Гжегож Глушак «25 років за невинність. Випадок Томаша Коменди» [Примітка! TVN, TVN Supervisor].Загалом, якщо Ви маєте вільний час, який бажаєте провести цікаво та з користю, тоді варто відвідати цю подію в обов'язковому порядку.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини