Життя та навчання в Щецині. Перспективи після отримання диплома

8296
Facebook Twitter
Життя та навчання в Щецині. Перспективи після отримання диплома

Після закінчення однієї з щецинських установ вищої освіти, перед студентами відкривається безліч можливостей, про які ми більш детально поговоримо в даній статті.

Розташовуючись на північному заході Республіки Польща, в тому місці, де річка Одер впадає в Балтійське море, Щецин є мальовничим портовим містом. Ще з давніх часів саме тут проходили важливі торговельні шляхи, тому, навіть на сьогодні, цей куточок Польщі є важливим не тільки для регіону, а й для всієї країни. Щецин (Szczecin, Stettin, Sedinum lub Stetinum) є економічним центром регіону та туристичним, з великою кількістю пам'яток культури. Крім цього, в місті є чудові університети, які дають можливість отримати якісний європейський диплом з досить низькою платою за навчальний рік. Після закінчення однієї з щецинських установ вищої освіти, перед студентами відкривається безліч можливостей, про які ми більш детально поговоримо в даній статті.

Історія міста та його освітні установи

Бувши столицею Західно-Поморського воєводства, він офіційно розпочав свою історію у 1243 році. За цей час, примножуючи в багатстві та красі, він, на сьогодні, є одним з найбільш озеленених міст Польщі. До наших днів збереглися пам'ятки різних стилів, які радують око як туристів, так і самих городян, та дозволяють не тільки споглядати всю велич інших епох, а й збагатитися духовно. За свою багаторічну історію, він належав шести державам — це відбилося як в його назві, яка нерідко змінювалася, так і в особливостях культури даного польського куточка.Що стосується сфери освіти, то можна з упевненістю заявити, вона тут динамічно розвивається. Щорічно, десятки тисяч студентів з різних куточків світу вважають за краще для отримання якісного європейського диплома один з сімнадцяти вищих навчальних закладів. ВНЗ Щецина, як і в інших польських містах можуть бути приватної та державної форми власності.

Всі університети надають високий рівень навчання, комфортні умови та відкривають безліч перспектив для побудови успішної кар'єри. Іноземцям варто врахувати, що для виходу на міжнародний ринок праці, краще вибирати приватний ВНЗ, оскільки, він активно просуває своїх випускників в іноземні компанії. З метою швидкого вирішення всіх питань, що стосуються вступу, рекомендуємо звернутися до наших фахівців UP-STUDY, яких можна знайти у 28-ми офісах по всій Україні.

Перспективи працевлаштування, після отримання диплома в Щецині

Щецинські освітні установи відкривають масу можливостей для реалізації трудового потенціалу, причому не тільки на території Польщі, а й далеко за її межами. Найближчим сусідом даного міста є Німеччина — 19 кілометрів. Студенти, які планують працевлаштуватися у німецькі компанії можуть без проблем ще під час навчання дізнатися обставини, відвідавши необхідне місто. Також, в безпосередній близькості знаходяться інші європейські країни, тим самим розширюючи локацію для проходження практики або постійного працевлаштування. Нерідко, студенти локальних ВНЗ, після отримання бажаного науково-кваліфікаційного ступеня організовують свій побут тут, оскільки місто динамічно розвивається, має безліч вільних місць роботи в різних напрямках та гідну європейську оплату праці.

Підсумовуючи, особливо підкреслимо, що Щецин — це комфортне місто, в якому всі сфери життєдіяльності розвиваються динамічно та пропорційно. Тут комфортно не тільки проводити дозвілля, милуючись його красою, а й будувати кар'єру, навчатися, жити. Перспективність даного польського містечка привернула вже чимало українців, оскільки крім основних можливостей, дозволяє рухатися далі, в інші європейські країни.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини