Краще освітнє місто 2018 — Щецин. Безкоштовний вступ на англомовні програми для студентів UP-STUDY

6417
Facebook Twitter
Краще освітнє місто 2018 — Щецин. Безкоштовний вступ на англомовні програми для студентів UP-STUDY

Бажаєте отримувати вищу освіту в Університеті, де поєднують інноваційний підхід до навчання з можливістю проходження практики у фірмах-партнерах ВНЗ таких, як американська корпорація «Yahoo!»?

Бажаєте отримувати вищу освіту в Університеті, де поєднують інноваційний підхід до навчання з можливістю проходження практики у фірмах-партнерах ВНЗ таких, як американська корпорація «Yahoo!», тоді варто звернути Увагу на Щецин, а саме Західнопоморський Університет Бізнесу (ZPSB). Дана освітня структура має великий досвід надання якісних послуг навчання. Сьогодні, ми з Вами розглянемо особливості та перспективи навчання в даному університеті.

СПЕЦІАЛЬНОСТІ ТА ПОПУЛЯРНІ НАПРЯМКИ НАВЧАННЯ

ВНЗ є найбільшим та найстарішим університетом в Прибалтійській частині Польщі. Сам місто Щецин має дуже вигідне географічне положення, це місто — найбільший порт країни, зовсім близько знаходиться до Берліна та Копенгагена, та має одну з найвищих позицій економічного розвитку, серед міст Польщі. Через своє вигідне розташування, студенти Західнопоморського Університету Бізнесу мають шанс отримувати не тільки першокласну бізнес-освіту та європейські практики, а й сучасні знання у сфері ІТ. Абітурієнти можуть вибрати для себе наступні напрями навчання за доступною ціною:1. МЕНЕДЖМЕНТ. Менеджмент — бакалавр (англійська мова навчання) — 1400 євро/рік; Менеджмент — Магістр (англійська мова навчання) — 1300 євро/рік; Менеджмент — Бакалавр (польська мова навчання) — 4800 злотих/рік.

2. Інформатика: Графічний дизайн — Інженер (польська мова навчання) — 4800 злотих/рік; Розробник комп'ютерних ігор — Інженер (польська мова навчання) — 4800 злотих/рік; Інженер інформаційних систем — Інженер (польська мова навчання) — 4800 злотих/рік; Інженер-розробник мобільних аплікацій — інженер (польська мова навчання) — 4800 злотих/рік.Детальніше: http://up-study.net/uk/universities-in-poland-view/item/91.html

ПЕРСПЕКТИВИ НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ

Левова частка студентів у Західнопоморському Університеті Бізнесу в Щецині вчиться на англомовних програмах (особливо студенти з Німеччини, Індії, Китаю та ін.). Англомовне навчання є перспективним, адже в результаті студент отримує диплом англійською мовою, що дає можливість безперешкодно продовжувати освіту або працювати в таких країнах як США, Англії, Нідерландах, Швейцарії тощо, де англійська мова є державною. Вартість навчання англійською мовою в Західнопоморському Університеті Бізнесу в Щецині є однією з найдешевших в Польщі та становить всього лише 1400 євро в рік (наприклад, у Варшаві ціни стартують від 2500-6000 євро в рік), крім того, кожному студенту надається місце в гуртожитку, за зниженою вартістю. Ексклюзивною пропозицією для студентів UP-STUDY в 2018 році є можливість вступу на англомовний напрямок за Безкоштовною програмою. Щасливими власниками приємних бонусів від UP-STUDY стануть перші 5 студентів.

СТИПЕНДІАЛЬНИЙ ГРАНТ НА ​​НАВЧАННЯ В ЗАХІДНОПОМОРСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

Всі учасники UP-STUDY, які вибирають для вступу Західнопоморський Університет Бізнесу в Щецині, мають ексклюзивний шанс отримати стипендію, котра буде покривати 50% вартості навчання, під час першого року, незалежно від факультету та мови навчання. Детальніше про отримання гранту можна дізнатися в розділі статей на нашому сайті. Нагадаємо, що в 2017 році, в результаті участі та перемоги в стипендіальних конкурсах та олімпіадах, які в Україні ексклюзивно, до свого 10-річчя, організовувала Програма UP-STUDY та ВНЗ-партнери, тридцять учасників Програми UP-STUDY здобули можливість отримати вищу освіту в Польщі на повністю або на частково безкоштовній основі. У 2018 році для своїх абітурієнтів Програма UP-STUDY та ВНЗ-партнери підготували 27 грантів на навчання з 50% знижкою на перший рік навчання.

Завдяки багаторічному досвіду на ринку надання послуг освіти, компанія UP-STUDY завоювала довіру не тільки абітурієнтів та їх батьків, а й нових партнерів. Наш центр польської освіти розширюється та розширює свої горизонти, тому, дані акційні пропозиції, стипендіальні гранти та олімпіади — це продовження традиції, котра вже зародилася, яка дозволяє українським абітурієнтам отримати якісний європейський диплом, по максимально низькій вартості.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини