Здорове, але дешеве харчування для студентської кишені

2780
Facebook Twitter
Здорове, але дешеве харчування для студентської кишені

Ви хочете навчитися на практиці витрачати мінімум грошей, при цьому, мати здорове харчування? У такому випадку, слід обов'язково прочитати дану статтю!

З незапам'ятних часів заведено жартувати, що студенти їдять мало та не дуже добре. Однак, виявляється, що дешеве харчування також може бути корисним для здоров'я та форми тіла. Навчаючись в університетах Республіки Польща, не варто хвилюватися, що велика частина місячного бюджету буде йти саме на харчування. Ви хочете навчитися на практиці витрачати мінімум грошей, при цьому, мати здорове харчування? У такому випадку, слід обов'язково прочитати дану статтю!

Булка та паштет. Реалії та небилиці про харчування студентів

Історії про студентське меню протягом багатьох років перетворилися ув легенди, які бояться повторювати — сосиски, приготовані у чайниках, картопля, котра служить замінником всіх страв, кетчуп, який використовується як соус, що надає смак будь-якій, навіть самій несмачній страві та всюдисущий алкоголь. Однак, цей образ не був оновлений протягом тривалого часу; студенти зараз — це активні молоді люди, які, намагаються харчуватися корисними продуктами та піклуватися про фігуру. Було встановлено, що здорові продукти та продукти, які ми називаємо суперпродуктом, повинні бути дорогими та важкодоступними.

На щастя, це не так. Переважну більшість з корисних для здоров'я та фігури продуктів, можна замовити в Інтернеті та за цілком доступними

цінами. Знайомтесь з такими магазинами, як Frisco, Naturativ або Naturala. Корисні інгредієнти також можна придбати в Auchan Direct або Tesco, які не належать до дорогих магазинів, але дуже добре забезпечені. Також варто відвідати ринки у регіоні проживання. Зазвичай, є продавці, які мають доступ до сільських яєць та овочів, також можна знайти виготовлені самостійно консервовані салати, паштети та тушковані вироби або натуральний мед.

Дешеве харчування на практиці — що вибрати?

Цікаво, чим харчуватись, щоб було смачно та недорого? Ось наш універсальний список покупок, завдяки якому Ви заощадите, у Вас буде хороша їжа, котра не тільки тамує голод, але й позитивно впливає на організм. Ось він:

  • крупи — корисні для кишківника, недорогі, буде можливість зробити з ними багато різноманітних страв. Якщо Ви не є шанувальником традиційної каші, придбайте кускус та булгур, які більш делікатні та можуть бути приготовані набагато швидше;
  • сочевиця — перші страви з цієї культурно-трав'янистої рослини не тільки сприятимуть травленню, але й збагачують організм вітамінами та мінералами;
  • рис — низькокалорійний продукт, відповідний для основних страв та супів, його можна також подавати у різних соусах та рагу. Варто допустити безумство у вигляді рису трохи кращої якості (жасминового, коричневого, дикого), та всі страви негайно змінить характер;
  • яйця — Ви можете з'їсти їх вкруто та пашот, яйця Бенедикт, зробити сендвіч або омлет (посмажити або спекти пухнастий у духовці), виконати фриттату з будь-якими доповненнями, додати до пирога або млинців, зробити домашній майонез або переробити у пасту. Вони також є ідеальним доповненням до салатів;
  • свіжі фрукти — Ви можете використовувати їх як окремо так і разом з йогуртом, млинцями або додати до салату. Якщо можна, зробіть з них варення або конфітюр та помістіть на зиму, тоді морозними днями буде шанс смаком нагадати про літні свіжі аромати;
  • буряк — хоча він є частим предметом жартів, можна зробити набагато більше з буряка, ніж Саранська салат. Він добре випікається та нарізається тонкими скибочками, чіпси з буряка та карпаччо дуже модні.

Підсумовуючи, фахівці UP-STUDY звертають увагу студентів польських університетів на те, що, визначившись з магазинами та продумуючи меню наперед, у Вас буде йти не так багато часу на приготування їжі, водночас, буде можливість стежити за здоров'ям та фігурою. Також, подібний метод харчування суттєво заощадить бюджет. Якщо катастрофічно не вистачило часу на приготування сніданку/обіду/вечері, завжди можна відвідати мілкбари, недорогі кафе, які надають знижку для студентів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини