XII студентський науковий симпозіум «Вроцлавські дні здоров'я»

7563
Facebook Twitter
XII студентський науковий симпозіум «Вроцлавські дні здоров'я»

Вам цікаво, як домогтися успіху у сфері громадської охорони здоров'я? Завдяки діяльності молодих студентів-менеджерів, всі молоді фахівці зможуть дізнатися відповідь та розвіяти будь-які сумніви.

Вам цікаво, як домогтися успіху у сфері громадської охорони здоров'я? Завдяки діяльності молодих студентів-менеджерів, всі молоді фахівці, студенти та випускники локальних та інших установ освіти, зацікавлені особи, залучені у суміжних та інших напрямках, зможуть дізнатися відповідь та розвіяти будь-які сумніви вже під час майбутнього XII наукового симпозіуму «Вроцлавські дні громадського здоров'я». Захід відбудеться 11 квітня 2019 року (четвер) у конференц-залі Медичного інформаційного наукового центру за адресою вул. Марцинковського (Marcinkowskiego), 2-6, у Вроцлаві, Республіка Польща.

Відповідно до девізу «На подіумі зі здоров'ям», на заході будуть обговорюватися новаторські програми з охорони здоров'я, питання, пов'язані з отриманням додаткових джерел фінансування та управлінням ресурсами. Під час цієї панелі виступить Томаш Шелуговскі (Президент правління Польського інноваційного медичного кластера PIKMED), який представить нові технології у галузі суспільної охорони здоров'я (AI, BI, AR, VR, блокчейн (blockchain)) та вплив зміни клімату на здоров'я.Друга дискусійна панель буде присвячена обговоренню результатів досліджень, проведених з Європейським грантом щодо надмірної ваги та ожиріння у Польщі. Фахівці представлять підсумки та запропонують до розгляду тему модельних медичних та соціальних програм. У всіх присутніх буде унікальна можливість дізнатися відповідь на питання про те, яку роль ЗМІ відіграють в охороні здоров'я.Як і щороку, сесія Varia буде невіддільною частиною конференції, у ході якої студенти зі всієї Польської Республіки та сусідніх країн представлять свої дослідження та наукові роботи у галузі суспільної охорони здоров'я.

Організатори заходу, молоді менеджери SKN, вважають, що зустріч стане відмінною платформою для обміну досвідом та кращими практиками між студентами та фахівцями у сфері охорони здоров'я. Як сказав американський інженер та бізнесмен Генрі Форд: «Об'єднання зусиль — це початок, залишатися разом — це прогрес, працювати разом — це успіх». Тому команда організаторів вважає, що Симпозіум цього року у Вроцлаві «Дні суспільної охорони здоров'я» зустріне схвалення та принесе плід найкращого успіху, збагативши учасників досвідом та знаннями.

Огляд попереднього випуску днів здоров'я у Вроцлаві

11-й випуск Вроцлавських Днів громадської охорони здоров'я вже позаду. У попередньому році у рамках симпозіуму була можливість дізнатися більше про передову практику у напрямку суспільної охорони здоров'я на широкій основі.Нижче наведено список переможців XI WDZP:

— 1 місце. Дагмара Тжечак «Ендорфіни за ґратами? — оцінка рівня фізичної активності та його впливу на реабілітацію».

— Місце 2. Магдалена Волох «Мобільні додатки для здоров'я та повсякденна поведінка, що сприяє здоров'ю»

— Місце 3. Катаржина Хенке «Останній засіб або відповідальність за загальне благо — означає ставлення поляків до клінічних досліджень».

Організатор, яким є Студентське наукове коло молодих менеджерів — це організація, створена учнями ВНЗ, що діє на факультеті охорони здоров'я у Медичному університеті у Вроцлаві, працює у співпраці з Департаментом організації та управління.Членом цієї організації може стати кожен, не тільки студент медичного університету. Piastów Śląskich у Вроцлаві!!За більш детальною інформацією щодо симпозіуму варто перейти за посиланням на соціальну мережу: https://p-upload.facebook.com/events/553292138526018/ або на сайт наукового кола — https://sknmm.wordpress.com/about/

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини