Заробляти на захопленнях — як вибрати професію з майбутнім?

1940
Facebook Twitter
Заробляти на захопленнях — як вибрати професію з майбутнім?

Ви можете отримати добре оплачувану роботу, пов'язану із захопленнями та інтересами. Перевірте, які захоплення Ви можете перетворити у прибуткову та конкретну професію.

Ви можете отримати добре оплачувану роботу, пов'язану із захопленнями та інтересами, але для досягнення цієї мети необхідно придбати конкретні навички та знання. Їх підтвердження підкріплюється дипломами та сертифікати, які розширюють перспективи працевлаштування. Навіть якщо Ви віддали перевагу вивченню іншої області, завжди є можливість вчитися паралельно на дослідженнях, які пов'язані з хобі, або пройти професійні курси. Проте, ідеальним варіантом є навчання у тому напрямку, який викликає непідробний інтерес. Перевірте, які захоплення Ви можете перетворити у прибуткову та конкретну професію.

Які професії на даний час орієнтовані на майбутнє?

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY рекомендують звернути увагу на свої навички, які можна скоординувати на такі топові спеціальності:

  • JAVA розробник. Програмування є невіддільним елементом технологічних змін, котрі прогресують. Однією з найпопулярніших мов для початку навчання є JAVA. Вона використовується корпораціями у глобальному масштабі, та самі розробники рекомендують починати з її вивчення, завдяки простому синтаксису та тому, що з нею можна робити практично все. Доброю новиною є те, що, всупереч зовнішньому вигляду, опанування її основ — не найскладніша задача, але вона значно збагатить резюме. Половина пропозицій про роботу в ІТ-сфері адресована програмістам JAVA. Відділи ІТ та програмування — не єдина перспектива, навички, набуті під час навчання, будуть також корисні у маркетингових агентствах, а також у власному бізнесі.
  • Комп'ютерний графічний дизайнер. Ця професія бажана на ринку праці. Залежно від спеціалізації, фахівець може готувати публікації для друку, розробляти рекламні матеріали та веб-сайти. Для виконання цих завдань необхідні знання основ HTML та CSS, систем CMS та графічних програм, таких як CorelDraw та Adobe Photoshop. Чим більше знань та навичок у цій області, тим більше шансів отримати роботу у рекламному агентстві, видавництві або друкарні. Як і у випадку з програмуванням, багато годин виконання власних проєктів у графічних програмах призводять до певних навичок, але відправною точкою є освоєння основ, які можна отримати під час навчання в одному з університетів РП.
  • Фотограф. Ви любите фотографувати та захоплюєтеся фотографією, але Вам все ще не вистачає знань та навичок? Доцільно віддати перевагу курсу «Фотографування» або «Фотографія», який можна знайти в одному з обраних ВНЗ Польщі — Університеті фінансів та бізнесу Вістула у Варшаві. Ви дізнаєтеся, як робити фотографії у фотостудії або на відкритому повітрі для рекламних кампаній, друкованих матеріалів та публікацій в Інтернеті. Під час курсу, студенти вивчають тонкощі користування цифровими камерами, освітлювальними приладами, спалахами та експонометрами, а також програмами комп'ютерної графіки. Є можливість придбати знання в області підготовки знімального майданчика.

Підсумовуючи, підкреслимо, що поєднання пристрасті та наполегливості щодо занять підвищує шанси на успіх. Чому? Однією з відповідей є золота думка місіс Сесілії Ахерн: «Добре знайти хобі, яке сильно приваблює та змушує з нетерпінням чекати наступного тижня замість того, щоб рахувати дні до закінчення дня/місяця/року похмуро».

Розвиваючи свої інтереси на роботі, можна розраховувати на те, що діяльність не тільки принесе задоволення, буде мотивувати досягати набагато кращих результатів, але й допоможе отримувати саме те матеріальну винагороду, яку очікувалося. Години, витрачені на практику навичок та розширення бізнесу, не будуть турами, котрі стомлюють. Зважаючи на це, при виборі спеціальності орієнтуйтеся не тільки на популярність професії, та її перспективність, а й на свої таланти та уподобання.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини