Заробіток в інтернеті — чи варто цим займатися студентам польських ВНЗ?

1770
Facebook Twitter
Заробіток в інтернеті — чи варто цим займатися студентам польських ВНЗ?

Чули про те, скільки вдається заробити в Інтернеті? Це вимагає інвестицій або вкладу? У Вас буває порожній гаманець, але підробляти не просто? Якщо у Вас виникли ці питання, але немає відповідей, рекомендуємо прочитати статтю.

Чули про те, скільки вдається заробити в Інтернеті? Ви ставите собі питання, яким чином це можливо? Це вимагає інвестицій або вкладу? У Вас буває порожній гаманець, але підробляти не просто, оскільки Ви навчаєтеся на стаціонарному відділенні в одному з обраних університетів Республіки Польща? Якщо у Вас виникли ці питання, але немає відповідей, рекомендуємо прочитати статтю, адже ми розвіємо сумніви та представимо спосіб, за допомогою якого можна заробити, навіть витративши гроші у магазині. Як це можливо? Перевірте нижче!

Як заробити на покупках в інтернеті?

Якщо Ви робите покупки в Інтернеті або використовуєте платформу Allegro, значить Вам відомо, що існують «Програми лояльності», де можна отримати знижки на покупки або набрані бали. Є магазини (наприклад, AliExpress), де можна заробляти гроші, коли хтось використовує Ваше посилання, щоб придбати продукт у магазині.

Зазвичай це дрібниці, але є програми, які об'єднують десятки інтернет-магазинів, що приносять до декількох відсотків прибутку від покупок! Одним з них є LeadStar.pl.

Як це працює, якщо Ви дієте з Польщі?

Після реєстрації у партнерській програмі, наприклад, LeadStar.pl, згаданої вище, користувач отримує доступ до бази даних торгових кампаній, яку може просувати через власний сайт/блог, або програма видасть можливість створення партнерської сторінки!

Можна заробляти гроші, рекомендуючи вибрані кампанії та самостійно використовуючи продукти, які необхідні. Пропозиція програми включає магазини з таких галузей, як: мода, краса, туризм, автомобілізація, електроніка та побутова техніка, товари для матері та дитини, продовольчі та універсальні магазини, такі як Castorama та Leroy Merlin.

Зважаючи на це, фахівці центру польської освіти UP-STUDY підкреслюють, якщо Ви вирішили оновити інтер'єр в орендній квартирі, яку знімаєте на час навчання у Польщі, робіть покупки через LeadStar та поверніть частину грошей до кишені. Або, може бути, у Вас немає гардероба на свята? Купуйте його через магазини/портали, доступні у програмі, та заробляйте на витрати!



Чи є такий шлях легким та чи підходить він студентам університетів Польщі?

Все, що потрібно зробити, це створити обліковий запис у партнерській програмі, прочитати керівництва, доступні на панелі, про те, як заробляти у LeadStar, у блозі компанії.

Якщо виникають питання або сумніви, програма дає можливість зв'язатися з розробниками електронною поштою, телефоном, скайпом або навіть через Facebook!

Коли Ви отримаєте гроші? Більшість компаній оплачують у наступному місяці, після того, як рекламодавець підтверджує, що покупка не була повернута, та Ви маєте право на комісію за неї. Як тільки відсоток буде зарахований на рахунок, його можна зняти. Перекази здійснюються (для фізичних осіб) на наступний робочий день! Якщо є проблеми, шукайте думки людей про ці типи програм та довіряйте інтуїції.

У разі студентів, такий тип заробітку зручний, оскільки не відриває від основного роду діяльності — отримання кваліфікації.

Підсумовуючи, зауважимо, що крім магазину товарів, до програми входять такі напрямки, як: кредити готівкою, особисті рахунки з акціями клієнтів та тест-драйви. Варто розглянути варіанти, якщо потрібен кредит на квартиру. Партнерські програми безпечні, тому що вони не вимагають інвестицій, за ними слідують компанії, які працюють на ринку протягом декількох років, а люди, котрі мають з ними справу, мають багаторічний досвід та надають допомогу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини