Пристрасть та блоги: ще один спосіб заробити гроші для польських студентів

1553
Facebook Twitter
Пристрасть та блоги: ще один спосіб заробити гроші для польських студентів

Дана стаття стане у пригоді студентам польських університетів, а також іншим молодим людям, які бажають розпочати вести блоги та заробляти на цьому, оскільки ми висвітлимо основні моменти даного терену.

Ви давно замислювалися про те, щоб стати блогером, але не знаєте, як це зробити? Основна частина питань у цьому напрямку пов'язана зі створенням та специфікою просування блогу. Ви ставите собі питання, чи можете Ви заробити на цьому гроші? Існує ймовірність того, що незабаром блог стане пристрастю, та Ви будете обмінюватися повідомленнями на Facebook для записів у блогах! Дана стаття стане у пригоді студентам польських університетів, а також іншим молодим людям, які бажають розпочати вести блоги та заробляти на цьому, оскільки ми висвітлимо основні моменти даного терену.

Що варто враховувати під час створення власного блогу?

Найскладніше — розпочати. Тому що, перш ніж почати писати замітки та статті, необхідно створити блог або сайт. Для початку потрібно купити домен та хостинг, налаштувати WordPress та навчитися ним користуватися.Студент одного з обраних польських університетів зауважив, що рішення створити особистий блог виникло через бажання з'явитися у мережі, до того ж спробувати заробити на поточні потреби справою, яка не буде обтяжувати. При цьому, він підкреслив, що складно все побудувати з нуля, особливо не маючи навичок або відповідної освіти. До речі варто підкреслити, що в університетах-партнерах центру польської освіти UP-STUDY є спеціальності, які націлені на навчання молодих людей специфіці роботи з соціальними медіа. Серед таких навчальних структур варто виділити:

  • Західнопоморський Університет Бізнесу у Щецині. Бакалаврат за спеціальністю «Соціальні мережі та блоги» з польською мовою викладання обійдеться у 1343 євро на рік.
  • Варшавський університет менеджменту, що пропонує спеціальність «Інтернет маркетинг та соціальні мережі» з платою у 1120 євро.
  • Університет Бізнесу та Адміністрування у Любліні, який дозволяє вчитися за фахом «Маркетингові та соціальні дослідження».

Проєкт, що дозволяє розібратися зі структурою та особливостями ведення блогів

У Республіці Польща серед студентів локальних установ освіти набирає популярності проєкт «Порівняй себе». Він створений для всіх тих, хто не має досвіду ведення блогу. Ось чому кожна нова людина отримує не тільки готовий шаблон блогу, але й набір інструкцій з навігації у шаблоні WordpPress. Нічого, крім як писати на перших етапах не буде потрібно.Значна частина польських учнів ВНЗ, які взялися розвивати блог, намагаються поєднувати пристрасть із заробітком. Вони справедливо вважають, що шлях до фінансового успіху полягає у створенні гарного контенту та, отже, у створенні власного бренду.Приєднатися до проєкту легко. Все, що потрібно зробити, це зайти на http://www.comperialead.pl/ та зареєструватися у партнерській програмі ComperiaLead, а потім подати заявку на «Порівняй себе».

Підбиваючи підсумки, варто зауважити, що студенти університетів Польщі щосили прагнуть знайти джерела додаткового доходу під час придбання кваліфікації. Для одних кращим варіантом є підробіток у компанії, що займається діяльністю, безпосередньо пов'язаною з професією. Інші шукають будь-яку зайнятість, яка б принесла гроші та мінімальний досвід. Треті орієнтовані на фріланс або створення блогу. Попри тип діяльності, будь-яка активність буде корисною для побудови майбутньої кар'єри, з огляду на це варто знайти проєкт, який підходить саме Вам. Якщо ним є створення блогу, то завжди можна знайти програми, які допоможуть вдало стартувати. Головне — не боятися та не відкладати на безвік, тоді справа буде успішною.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини