Запорука успіху під час вступу до польського ВНЗ

1811
Facebook Twitter
Запорука успіху під час вступу до польського ВНЗ

Стаття у пригоді як українцям, так і іноземним громадянам, які бажають придбати кваліфікацію в одному з обраних університетів Республіки Польща, оскільки ми розповімо, у чому криється суть успішного вступу.

«Я хочу вчитися в Європі!». Навряд-чи з такою думкою учень випускного класу будь-якої з вітчизняних шкіл може прокинутися в один прекрасний ранок. Швидше за все, це результат ретельних досліджень ситуації з освітою на Батьківщині та перспектив навчання за кордоном. Але, крім бажання, потрібно цілеспрямовано рухатися в обраному напрямку. Для початку, варто скласти детальний план завдань, щоб не упустити важливі нюанси. Запорука успіху криється у грамотному підході, продуманих діях, раціональному використанні часу та коштів, та, найчастіше, у правильно обраному посереднику між учнем та університетом. Стаття у пригоді як українцям, так і іноземним громадянам, які бажають придбати кваліфікацію в одному з обраних університетів Республіки Польща, оскільки ми розповімо, у чому криється суть успішного вступу.

Як підготуватися до вступу у Польщу, щоб процес закінчився зарахуванням?

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY звертають увагу на те, що у разі, якщо кандидат на навчання раніше не стикався з таким відповідальним завданням, як вибір напрямку досліджень та ВНЗ, а також підготовка необхідних документів, щоб уникнути казусів варто звернутися за професійною допомогою. Бажаючи здійснити все самостійно, зверніть на такі важливі деталі, якщо Ви вже визначилися зі спеціальністю та ВНЗ:

  • завчасне навчання на мовних курсах (польська або англійська), з подальшим отриманням сертифікату, що підтверджує отриманий рівень володіння мовою;
  • підготовка персональних даних та їх офіційний переклад;
  • оформлення поліса медичного страхування;
  • підготовка документів для передачі на отримання національної польської візи категорії d;
  • реєстрація в електронній системі IRK та заповнення всіх відповідних полів;
  • оплата сервісного внеску та першого семестру або року навчання;
  • пошук місця проживання на частину або весь навчальний період.

Кожне із завдань вимагає особливої ​​уваги до деталей, оскільки будь-яке упущення може призвести до відмови у зарахуванні.

Переваги вступу з центром польської освіти UP-STUDY

Компанія UP-STUDY є лідером на ринку послуг посередництва для абітурієнтів з України та інших країн СНД, які прагнуть вчитися у Польщі. Вибираючи наш центр, ряд завдань будуть зняті з плечей кандидатів на навчання та їх батьків. Велику роль для багатьох клієнтів грає той факт, що кваліфіковані фахівці UP-STUDY здатні допомогти в ухваленні рішення щодо вибору спеціальності, а також оптимального університету. До речі, звертаючись з нашою експертною підтримкою, абітурієнти можуть бути впевнені у зарахуванні до одного з обраних ВНЗ-партнерів, причому без складання іспитів та врахування результатів за зовнішнім національним оцінюванням. Що стосується документів, учні отримають чітке керівництво щодо їх підготовки та передачі до установи освіти. Також клієнти центру набувають можливість отримати кілька варіантів житла на вибір, за цінами, які значно нижчі за ринкові.

Батьки завжди можуть бути спокійними за своїх польських студентів, які вступили з UP-STUDY, оскільки мають постійний зв'язок з кураторами, а також знають, що діти можуть за будь-яких життєвих або навчальних ситуаціях звернутися до служби UP-SUPPORT.

Отже, для більшості українців запорукою успіху при вступі до польського університету є правильний вибір компанії посередника. З хорошим центром, таким як UP-STUDY учні та їх батьки зможуть зняти з себе купу завдань. У разі самостійного вступу, секрет криється у ретельно продуманому плані дій та проходженні йому з урахуванням всіх нюансів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини