Заява про прийняття на роботу. Що враховувати студентам польських ВНЗ?

2351
Facebook Twitter
Заява про прийняття на роботу. Що враховувати студентам польських ВНЗ?

Стаття стане у пригоді не тільки студентам польських ВНЗ, серед яких багато українців, але й всім претендентам, які бажають працевлаштуватися на території Республіки Польща.

Що означає заява про прийняття на роботу? Заявкові документи є одним з важливих елементів, що ведуть студентів та молодих фахівців до успіху у пошуку роботи. Заява про прийняття на роботу — це резюме та супровідний лист. Можна вказати додатково адресу електронної пошти, до якої додаються ці документи. Стаття стане у пригоді не тільки студентам польських ВНЗ, серед яких багато українців, але й всім претендентам, які бажають працевлаштуватися на території Республіки Польща.

Як має виглядати заява про прийняття на роботу?

Як зацікавити роботодавця? Що написати в електронному листі із заявою про прийняття на роботу? Все залежить від позиції, на яку претендує кандидат, та особистості. Автор повинен викласти біографію своєї особистості. Фахівці UP-STUDY рекомендують враховувати, що люди, які читають додатки, мають переваги, досвід та погляди, знають, кого вони шукають. Наприклад, кажуть, що введення інтересів до резюме — це важливе питання. Можна припустити, що риболов — спокійний та терплячий чоловік, а той, хто любить грати у волейбол, буде добре працювати у команді. Це не обов'язково правильні висновки. Крім того, деякі працедавці вважають інформацію непотрібною або вигаданою, стереотипною (якщо вводити «літературу, хорошу музику, фільми»). Важко визначити, які інтереси слід вказувати у резюме. Обов'язково варто подумати про іміджі професії, специфіку компанії, та дізнатися дані про людину, яка прочитає біографію.

Інтереси — це приклад, але він показує, що ні в одній точці резюме не варто йти протоптаним шляхом. Чому? Рекрутер бачив такі документи десятки разів, тому буде складно зацікавити його чимось, у що Ви вкладаєте мінімум власного винаходу та роботи.

Заявка, включаючи зміст електронного листа, повинна бути ретельно продумана. Краще перевірити речення та зв'язатися з меншою кількістю компаній, але подбати про якість контакту.

Пошта із заявкою на роботу

Хоча багато відомо про предмет резюме та супровідному листі, зміст повідомлення викликає питань, починаючи від того, що вводити у тему листа? Заява про прийняття на роботу повинна мати формальний характер, як і введення заголовку. Він повинен бути вільним від сленгу, коротким та повним. Нехай з'явиться назва позиції, на яку Ви подаєте заявку, або номер документу пропозиції, щоб рекрутер відразу знав, про що мова. Також можна коротко підкреслити у назві деяку відмінну рису, затверджену роботодавцем. Наприклад, вільне володіння 3 мовами, 10-річний досвід роботи у галузі.

Електронний лист має бути формального характеру, його також потрібно зробити коротким та безпомилковим. Підпишіться під ім'ям та прізвищем, дайте номер телефону.

Заявка на роботу — що вона включає?

Як має виглядати заява про прийняття на роботу? По-перше, вона повинна бути цілеспрямованою, включати інформацію, яка актуальна. Порядок пунктів у резюме, графічне оформлення, нагороди — все це буде визначати якість прийняття. Коли Ви лише починаєте професійну кар'єру з позиції, скажімо, касира, перші рекламні матеріали можуть бути скромними. Однак, коли Ви напрацюєте досвід, розправити крила та будете претендувати на роботу вже у центрі міста в офісі міжнародної компанії старе резюме без доповнень буде виглядати недоречно

Підсумовуючи, зауважимо, що аналогічно складається ситуація із заявами — резюме випускника університету, який знаходиться у пошуках підробітку або місця проходження стажування виглядає не так, як у менеджера з десятирічним стажем. Коли Ви чесно думаєте про те, що потрібно додатку та рекрутеру, Ви легко визначаєте, як воно повинно виглядати у даному випадку. Та тоді Ви помітите, що одержуєте більше запрошень на співбесіди.

Когда Вы честно думаете о том, что нужно приложению и рекрутеру, Вы легко определяете, как оно должно выглядеть в конкретном случае. И тогда Вы заметите, что получаете больше приглашений на собеседования.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини