Як вивчити англійську мову з нуля, бажаючи вчитися у Польщі англійською?

1488
Facebook Twitter
Як вивчити англійську мову з нуля, бажаючи вчитися у Польщі англійською?

Вивчення англійської мови людьми, які не мали контакту з нею, вимагає підготовки та поведінки відповідно до певних правил. Ось ідеї для вивчення та принципи, які слід враховувати під час пізнання цієї іноземної мови.

Вивчення англійської мови людьми, які не мали контакту з нею, вимагає підготовки та поведінки відповідно до певних правил. Не можна упустити деякі питання, адже якщо прийнято рішення вчитися на англомовному курсі, говорити без граматики або писати без належного словникового запасу не вийде. Ось ідеї для вивчення та принципи, які слід враховувати під час пізнання цієї іноземної мови.

Якими керуватися правилами, щоб ефективно вивчити англійську мову?

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY звертають увагу молодих людей на те, що в обраних університетах РП можна знайти якісні англомовні спеціальності, розроблені за передовими методиками, причому з доступною платою за навчальний рік. Зважаючи на це, ті молоді люди, які націлені на трудову міграцію після навчання, повинні подумати саме про таку програму. Якщо таке рішення прийнято, варто прислухатися до рекомендацій щодо вивчення англійської мови:

  • Виберіть відповідного вчителя. Починаючи з нуля, потрібно буде знайти гідного викладача, який не тільки познайомить зі словником, а й допоможе зрозуміти проблеми, пов'язані з граматикою. Добре спочатку оточувати себе англійською мовою та намагатися говорити та спілкуватися нею, навіть якщо Ви ще не знаєте багато слів. Онлайн-уроки з носіями англійської мови або лекторами — хороший спосіб практикувати словниковий запас.
  • Оточіть себе англійською мовою. Щоб швидко зрозуміти основи англійської, важливо слухати мову, підтримувати з нею зв'язок. Йдеться про прослуховування радіопередач або перегляд фільмів англійською мовою, читання блогів, книг, коміксів та навіть гру цією іноземною мовою. Можна використовувати додаток для вивчення англійської мови, щоб повторювати слова, фрази, пропозиції. Всякий раз, коли Ви можете, намагайтеся спілкуватися з мовою. Читайте вголос, а також вчіть нові слова щодня.

  • Флешкарти приходять на допомогу. Зупиняючись на темі словникового запасу, це, ймовірно, кращий спосіб швидко вивчити нові та повторити вивчені слова. Вони можуть з'явитися у традиційній паперовій версії, також можна використовувати її у програмі на телефоні. Мобільні будуть корисні для Вас, щоб повторити словниковий запас у будь-який час, наприклад, у процесі обіднього очікування замовлення, у трамваї, під час перерв між заняттями. Але, потрібно пам'ятати про регулярність, тому що тільки такі вправи приводять до успіху.
  • Не забувайте про граматику. Не варто вивчати іноземну мову без акценту на граматиці. Вона показує, як повинні будуватися речення, як створюються заперечення та питання. Вам потрібна граматика, та спочатку Ви повинні вивчити хоча б її основи. Розумно використовувати допомогу вчителя. Однак, якщо немає такої можливості, то в Інтернеті можна знайти безліч сторінок, блогів та посібників, присвячених граматиці англійської мови. Також на YouTube Вас чекає багато добре підготовлених фільмів. Систематично повторюйте та виконуйте завдання.
  • Онлайн-додатки для вивчення англійської також нададуть Вам допомогу. Встановлені на телефонах, як електронні картки, вони з Вами всюди. Це допоможе практикувати побудова речень, питань, закінчень та форм дієслів у будь-який час. Варто подумати про це рішення.

Підсумовуючи, фахівці UP-STUDY повторюють, що регулярність — Ваш союзник. Вивчення мови з нуля, особливо якщо Ви хочете надалі навчатися на англомовному курсі, може бути важким. Однак, якщо Ви будете систематично прагнути до поставленої мети, то помітите прогрес через короткий час. Коли Ви підходите до того, що подальше навчання не приносить результатів, це ознака того, що прийшов час скористатися допомогою професіоналів. Вони виберуть ідеальні засоби навчання та методи для Вашого рівня.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини