Області навчання в університетах Польщі, які підійдуть любителям тварин

2015
Facebook Twitter
Області навчання в університетах Польщі, які підійдуть любителям тварин

Професія ветеринара та їй подібні — відповідальна, багатогранна, має попит. Абітурієнти польських університетів мають можливість вчитися у зазначеній галузі. Розгляньмо напрямки для людей, які люблять тварин.

Не думаємо, що є люди у світі, які не любили б тварин взагалі. Майже кожен знайде для себе клас, який подобається більше. Деякі заводять вихованця, але інші прагнуть пов'язати життя та професію з допомогою тваринам, дослідженням їх поведінки, вирощуванням та підтримкою у комфортних умовах. Професія ветеринара та їй подібні — відповідальна, багатогранна, має попит. Серед українців та іноземних молодих людей є ті, яких не відлякує потреба старанно працювати, а значить, є необхідно здобути освіту. Абітурієнти польських університетів мають можливість вчитися у зазначеній галузі. Розгляньмо напрямки для людей, які люблять тварин.

Ветеринарія. Особливості напрямку та перша спеціалізація, яка приходить на думку любителям тварин

Варто почати з області навчання, яку можна знайти у кожному університеті зі спрямуванням на природу. Цей тип спеціалізації є у будь-якому режимі навчання (стаціонар, заочне та вечірнє відділення). Під час дослідження, студенти бакалаврату закладають ази, починаючи з інформації про будівництво тіла та хвороби, що вражають тварин. Крім того, вони вчаться поводитися з представниками різних класів, тому також з нетерпінням чекають практичних занять, які адаптують до професії ветеринара. Однак це ще не все, тому що спочатку, учні, які обрали цей напрям, мають справу з загальними областями, та лише трохи згодом вони вибирають спеціалізацію, яка дозволяє працювати з домашніми, сільськогосподарськими або більш дикими тваринами.

Зоотехніка. На що спрямована ця спеціальність?

Цього разу область досліджень не орієнтована на лікування вихованців. Тут студенти мають можливість дізнатися секрети генетики та репродуктивної біології сільськогосподарських та домашніх тварин. Крім того, програма також включає бджільництво, харчування та охорону навколишнього середовища. Як видно, ці дослідження більш пристосовані для роботи на фермах, в адміністраціях, а також у компаніях, що займаються продуктами тваринного походження. Даний напрямок з двома етапами. Тут можна отримати спеціалізацію з конярства, кормовиробництва та розведення тварин, котрі вільно живуть.

Прикладна психологія тварин: специфіка напрямку

Ще одне дослідження для любителів тварин, але цього разу в іншій інтерпретації. Це новий напрямок, який більше стосується відносин між людьми та тваринами. Основна увага приділяється невеликим аспектам психології, зоотехніки та ветеринарії, але крім цього студенти також можуть познайомитися з аспектами етології та дресування тварин, які напевно зацікавлять багатьох людей. У цих дослідженнях, можна вибрати спеціальності, пов'язані з навчанням собак та коней, а також ті, які дозволяють проводити спортивні тренування та допоміжну терапію з використанням тварин. Після закінчення установи освіти, випускники можуть працювати дресувальниками у цирку, у зоопарку та, що цікаво, у будь-якій іншій організації, котра має справу з тваринами.Отже, любителям тварин, охочим отримати професію, що дозволяє з ними працювати, не складно знайти ВНЗ у Польщі, щоб набути необхідних навичок.

Проте, варто враховувати, що цей терен не з легких та підійде далеко не кожному абітурієнту. Якщо Ви до кінця не впевнені, що варто пов'язувати себе з будь-якою із зазначених професій, фахівці UP-STUDY рекомендують віддати перевагу одній з бізнес-спеціальностей, що дозволяють швидко реалізувати свій потенціал та мати стабільний високий дохід.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини