Як виглядає робота помічника ради директорів?

1007
Facebook Twitter
Як виглядає робота помічника ради директорів?

Для того, щоб стати помічником ради, необхідні не тільки професійні, а й м'які навички. Більшість співробітників на цій посаді мають хороші комунікативні навички. Розглянемо детально особливості роботи такого типу.

Під час отримання кваліфікації в одному із закладів освіти Республік Польща, студенти прагнуть придбати перший досвід роботи. Одні відправляються на будь-яку роботу, яка здатна принести матеріальну вигоду та дозволить зрозуміти специфіку взаємодії у трудовому колективі. Інші шукають зайнятість, яка прямо або опосередковано буде пов'язана з професією. Для учнів польських університетів, які віддали перевагу одній з бізнес-спеціальностей, корисно буде отримати підробіток, що дозволяє наблизиться до керівництва, наприклад, помічник керівника (або ради) секретар-референт. Для того, щоб стати помічником ради, необхідні не тільки професійні, а й м'які навички. Більшість співробітників на цій посаді мають хороші комунікативні навички. Організаційні навички та вміння робити градації пріоритетів під час виконання завдань також важливі для роботодавців, а риси особистості вагомі для тісної співпраці з керівником. Розглянемо детально особливості роботи такого типу.

Особливості зайнятості на посаді помічника ради

Посада помічника ради не збігається з посадою секретаря. Більше завдань ставиться перед людиною, яка підтримує правління, та взаємодіє з керівною ланкою компанії. Агнешка Чапська, консультант Hays Polska, у бесіді з агентством Newseria Biznes, яке провело дослідження компетенцій та особистісних якостей помічників ради директорів, справедливо помітила, що фахівець, який обіймає посаду помічника, фактично є правою рукою боса.

Однією з найбільш важливих навичок, необхідних у професії, є комунікація (це підкреслюють 67% респондентів). Помічник відповідає за підготовку документації, часто за її відправлення. Він бере участь у засіданнях ради директорів, створює резюме, а також відповідає за листування, тому роботодавці роблять упор на відповідальний підхід кандидата.

Якими навичками повинен володіти кандидат на підробіток, який претендує на посаду помічника?

Фахівці UP-STUDY підкреслюють, що необхідно знати комп'ютерні програми, особливо пакет Office, через створення таблиць або звітів. Роботодавці також часто роблять упор на знання іноземних мов. Хоча деякі компанії очікують, що кандидат на посаду матиме закінчений ступінь бакалавра, все ж багато хто приймає на роботу з незакінченою вищою освітою.

У зв'язку з численними обов'язками з працевлаштування в якості помічника ради директорів враховуються не тільки компетенції та досвід, а й особистісні якості. Як показують дослідження, важлива хороша організація роботи.

Помічники несуть відповідальність за ведення календаря керівника, вони повинні детально планувати день та всі дії, часто не тільки голови ради директорів, а й інших членів. Стійкість до стресу також важлива, тому що необхідно впоратися з численними обов'язками у короткі терміни.

Слід вміти розподіляти пріоритети, проявляти наполегливість та гнучкість у розв'язанні проблем. Дослідження показує, що необхідно прагнути встановити партнерські відносини з керівником.

Підбиваючи підсумки, варто зауважити, що вибираючи підробіток такого типу, студент, попри спеціальність, придбає масу корисних навичок. Особистісні якості та м'які навички складніше перевірити на досвіді, але рекомендації, отримані від членів ради директорів, виділять кандидата з десятків інших претендентів. До речі розглянута посада добре оплачується тому, якщо роботодавець не проти взяти на роботу студента з незакінченою освітою, варто негайно отримати вакансію.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини