Як пізнавально провести час у Дубліні?

1774
Facebook Twitter
Як пізнавально провести час у Дубліні?

Якщо є бажання відвідати Дублін, не потрібно відкладати це на безвік, готуйте речі, а що подивитися при відвідуванні ірландської столиці ми підкажемо у даному нарисі.

Жага подорожей змушує студентів європейських університетів постійно шукати дешеві тури, джерела додаткового заробітку та доступні засоби пересування, щоб ще під час отримання кваліфікації відвідати якомога більше іноземних держав. Студенти польських університетів не відстають від своїх колег та примудряються майже кожен уїк-енд проводити за кордоном. Допомагає й те, що для більшості поїздок, для учнів нерезидентів Республіки Польща, не потрібні додаткові документи на перетин кордону, правда це стосується тільки країн-учасниць Шенгенської зони. Але, при необхідності отримати візу, відсоток відмов куди менше, ніж в Україні. Зважаючи на це, якщо є бажання відвідати Дублін, не потрібно відкладати це на безвік, готуйте речі, а що подивитися при відвідуванні ірландської столиці ми підкажемо у даному нарисі.

Основні визначні пам'ятки Республіки Ірландія

Варто зауважити, що всі основні визначні пам'ятки країни зосереджені у столиці та поблизу. Якщо Ви приїхали/прилетіли на вихідні, у Вас буде можливість встигнути все оглянути та скласти особисту думку про красу, менталітеті, особливості, традиції та інші нюанси. Відразу по приїзду, фахівці UP-STUDY рекомендують зробити пішу прогулянку наступними примітними місцями:

  1. Собор Святого Патріка. Ви просто не маєте права його обійти стороною, навіть якщо у Вас інше віросповідання, адже цей собор найбільший та один з самих привабливих у всій державі. Тут і донині проводять великі урочисті церемонії, а десятки тисяч туристів приїжджають з єдиною метою — відвідування цього прекрасного святого місця.
  2. Сад спогадів. Розташований у самому серці Дубліна, він є досить гарним парком, зведеним на честь важливих політичних та військових діячів, які віддали життя за незалежність держави.
  3. Бібліотека Честера Бітті. Це сховище зберігає рідкісні рукописи, гравюри, монографії, полотна та унікальні екземпляри книг. Для любителів таких важливих та ексклюзивних матеріалів відвідування бібліотеки у Дубліні стане справжньою пригодою.
  4. Музей пива Гіннес. Природно, це одне з найпопулярніших місць Європи, відвідуване сотнями тисяч туристів щорічно. Крім того, що з'явиться можливість дізнатися таємниці ірландських майстрів з виготовлення пива, тут також можна приємно провести час у барі «Гравітації», придбати сувеніри та побачити колекцію найрізноманітніших бочок з-під пива.
  5. Кроук Парк. Стадіон, який має понад 130 років історії та за весь цей час він лише один раз переживав реновацію. Він приймає найважливіші спортивні події з футболу, регбі та керлінгу, а також культурно-масові заходи.

На чому можна заощадити при відвідуванні Дубліна?

Студенти польських університетів, плануючи відвідини ірландської столиці намагаються підбирати авіаквитки, запропоновані компаніями лоукостерами, які мають вильоти з декількох міст Польщі. За найсприятливіших умов, переліт обійдеться від 55 євро. Також, прийнявши рішення побувати у Дубліні, не варто розорятися на дорогі готелі, можна орендувати місце у хостелі, з нормальними умовами та за символічну плату. Замість громадського транспорту у теплу пору року можна віддати перевагу велопересуванню, що допоможе оглянути вулички у всіх подробицях.

Отже, відвідати ірландську столицю можна у будь-який час, а вибравши авіапереліт можна навіть вкластися у вихідні. При будь-якій погоді, у Вас буде можливість отримати насолоду від найпривабливіших пам'яток. Також навіть пари днів буде достатньо, щоб збагатитися духовно, познайомитися з колоритом та традиціями міста та країни, тому не відкладайте знайомство з Ірландією до довгих віників та поспішайте схопити найвигіднішу пропозицію від лоукостерів, які здійснюють перельоти з Польщі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини