XVIII Національні дні комах у Сільськогосподарському університеті у Кракові

6619
Facebook Twitter
XVIII Національні дні комах у Сільськогосподарському університеті у Кракові

Під гаслом «Врятуємо комах» на факультеті біотехнології та садівництва сільськогосподарського університету буде проходити XVIII видання національних днів комах.

Під гаслом «Врятуємо комах», з 31 травня по 2 червня поточного року, у проміжку між 10:00 та 17:00 на факультеті біотехнології та садівництва сільськогосподарського університету (по вул. 29 Листопада 54 (Listopada)) буде проходити XVIII видання національних днів комах. У ході заходу будуть представлені колекції екзотичних та домашніх комах-шкідників, комах, які живуть у воді, копрофагів, соціальних, лісових та хижих комах. Крім того, у всіх присутніх громадян та гостей Республіки Польща буде можливість побачити колекцію комахоїдних рослин з Ботанічного саду Ягеллонського університету, підготовлені комахи, зображення з крил метеликів та фотографії про ентомологію.

Крім викладеного вище, буде представлена ​​колекція метеликів з Музею членистоногих у Бохні, колекція екзотичних метеликів з Будинку метеликів у Чаплі-Вельки. Безсумнівним залученням у цьому році буде презентація живих особин!

Крім того, до програми входить презентація біохірургіческіх пов'язок для ран, котрі важко гояться, а також продуктів бджільництва та обладнання для бджолярів. У наймолодших учасників, як і щороку, буде багато атракціонів — у тому числі татуювання "Комах", "Фей комах", художні гри та майстер-класи зі створення комах з перероблених матеріалів.

П'ятниця буде освітнім днем, протягом якого буде багато цікавих лекцій (у тому числі на тему, чому захищають бичей та комах у мережі Natura 2000), а також семінари для дитячих садків.

Лекції та семінари підлягають попереднім записом (тел. 12 662 51 75 або praca@urk.edu.pl).

Подробиці та додаткову інформацію можна знайти на веб-сайті заходу: https://www.facebook.com/events/351047852430682/.

Науково-дослідні підрозділи, які беруть участь у «Днях Комах»

  • Сільськогосподарський університет Гуго Каллантая у Кракові (Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie): факультет біотехнології та садівництва; сільськогосподарський та економічний факультет; лісовий відділ; факультет тваринництва та біології
  • Університет третього віку (Uniwersytet Trzeciego Wieku)
  • Університет Жешува: факультет агроекології та ландшафтної архітектури
  • Педагогічний університет імені Національної комісії освіти — Інститут біології
  • Ботанічний сад Ягеллонського університету у Кракові
  • Музей метеликів членистоногих з Бохні
  • Команда ландшафтних парків Малопольського воєводства
  • Будинок метеликів у Чаплі-Вельке
  • Фонд "Діти на природі"
  • «Біомантіс» — біохірургічні пов'язки з використанням личинок комах
  • «Василіск» — комахи та екзотичні м'ясоїдні тварини

До слова, у Польщі щорічно проходять десятки фестивалів, ярмарків, конференцій, форумів та іншого роду заходів, які покликані не тільки, принести позитивні емоції студентам, активній молоді, молодим фахівцям, випускникам, іншим категоріям населення, а й відкрити нові можливості у різних сферах життєдіяльності. Вирушаючи на ретельно організований масштабний національний захід, учасники не завжди підозрюють про користь, яку можуть отримати в його рамках. Зважаючи на це, людям, які бажають розширити мережу контактів у локальному та глобальному масштабі, знайти нові можливості, почерпнути натхнення, або просто з цікавістю та користю провести вільний час відвідувати якомога більше подібних подій. Виставка метеликів, ігри, нові знайомства, огляд невідомих раніше рослин — що може бути краще для вечора п'ятниці та подальшого вікенду, тому не зволікайте, записуйтеся на лекції та семінари, що цікавлять, та вперед, за новими звершеннями.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини