Хакнарок йде! Візьміть участь в 24-годинному Hacknarök

6067
Facebook Twitter
Хакнарок йде! Візьміть участь в 24-годинному Hacknarök

У студентів закладів вищої освіти Республіки Польща з'явилася унікальна можливість стати поряд з Одіном, Тором, Брагісом та іншими богами

Великі Езани та Ванів потребують Вашої допомоги! Навіть найвишуканіші дварфскі ковалі, магічні ельфи та сам Мімір — відчувають себе безсилими. Три норвезьких боги вирушили в наш світ, щоб попросити про допомогу в трьох різних категоріях: наука, здоров'я та розваги. У студентів закладів вищої освіти Республіки Польща з'явилася унікальна можливість стати поряд з Одіном, Тором, Брагісом та іншими богами. Варто тільки взяти участь у другому випуску 24-годинного хаккатона Hacknarök, який відбудеться 10-11 березня 2018 року у Краківському технологічному парку.

Hacknarök (хакатон), підтримуваний предметом скандинавської міфології, в ході якого студенти змагатимуться в трьох категоріях: науці, здоров'я та розвагах, створюючи мобільні додатки, веб-сайти, ігри та інші технологічні рішення. Всі учасники, які своєчасно пройдуть реєстрацію та візьмуть активну участь в проекті, отримають підтримку наставників та будуть битися один з одним за головний приз та інші нагороди.

Участь в hackathon створює для кожного студента польської установи вищої освіти унікальну можливість — продемонструвати навички програмування та знання багатьох різних технологій, отримати цінний досвід та бути поміченими представниками IT-компаній. Багато учнів університетів Польщі живлять великі надії на подальшу співпрацю зі спонсорами хаккатона.

Звідки взялося таке найменування?

Після останньої битви між гігантами та богами з'явився новий чудовий світ. На поточний момент, HACKNARÖK являє собою позаземну битву між програмістами та часом, метою якої є створення нових цікавих та гарних додатків. Даний конкурс — це вже другий 24-годинний хаккатон, який дозволить студентам проявити свої вміння у програмуванні. Всі учасники зіткнутися не тільки з проблемними завданнями, які будуть поставлені перед ними, а й один з одним.

Odun символізує науку

Великі битви виграються не тільки силою зброї, а й, що актуально сьогодні, силою розуму. Всі студенти, які відчувають, що володіють унікальними знаннями, мають революційні ідеї та знають, яким способом можна втілити їх в життя будуть прийняті на борт човна Одіна — бога знань та мудрості.

Thor — символ здоров'я

Під час бою неможливо повністю зберегти здоров'я. Тіло з його органами дуже вразливі. Ті, хто впевнений, що знає людську природу, будову та особливості організму, здатні забезпечити команду енергією, необхідною для повноцінної битви, повинні приєднатися до Тора — богу життєвих сил.

Bragir — символ красномовства та поезії

По закінченню битви, після перемоги у виснажливому змаганні приходить час віддатися захоплюючим розвагам. Є ідея, як організувати краще масове гуляння? Володієте здібностями не тільки знайти розваги, для себе, але й захопити інших? Здатні знайти рецепт для виклику вибухового сміху? Якщо Ви впевнені або передчуваєте, що саме Ваша ідея здатна відкрити світ розваг з невідомої раніше сторони, показати нові виміри ігор, тоді варто підтримати Брагіса — бога поезії та красномовства.Hackathon відбудеться 10-11 березня 2018 року в Краківському технологічному парку. Запис на участь триватиме до 2 березня, його можливо здійснити за адресою: https://hacknarok.eestec.agh.edu.pl. На даний 24-годинний конкурс будуть запрошені 80 студентів.Даний захід організовано EESTEC AGH Krakow у співпраці з Motorola Solutions, GE Digital, Codewise і Assa Abloy.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини