Мобільні додатки для зручності користування міським транспортом в Польщі: jakdojade.pl

8354
Facebook Twitter
Мобільні додатки для зручності користування міським транспортом в Польщі: jakdojade.pl

Стаття буде корисна всім відвідувачам Польщі через те, що ми розповімо про особливості та можливості сервісу jakdojade, який допомагає скласти оптимальний маршрут для пересування громадським транспортному, і не тільки.

Плануючи подорож в іноземну державу, варто більше дізнатися про особливості транспортної системи, способи придбання квитків, місцях для закупівлі продуктів та інші дрібниці, які полегшать побут. Не має значення, на який термін Ви вирішили відвідати іншу країну, якщо є можливість завантажити мобільний додаток, котрий зможе раціоналізувати транспортне переміщення, краще ним скористатися. На щастя, якщо Ви прибули в Республіку Польща з метою: туризму, здобуття вищої освіти в одному з престижних університетів, працевлаштування або в особистій справі — необхідно завантажити додаток jakdojade.pl, який допоможе Вам в переміщенні обраним містом. Стаття буде корисна всім відвідувачам Польщі через те, що ми розповімо про особливості та можливості сервісу jakdojade, який допомагає скласти оптимальний маршрут для пересування громадським транспортному, і не тільки.

Що являє собою сервіс jakdojade.pl?

Цей ресурс допоможе дістатися з точки А в точку В швидко та оптимально. Джейкдожат допомагає зорієнтуватися в незнайомій місцевості. Важливою перевагою є те, що завантажити додаток можна на телефон з будь-якою операційною системою, а також те, що в підібраному маршруті вказується точний час прибуття трамвая (автобуса) на конкретну станцію. Користуватися ним дуже легко, потрібно лише слідувати наступні інструкції:1. Зайшовши в додаток вибрати місто, в якому Ви перебуваєте.2. Вкажіть місце своєї локації. Використовуючи смартфон, це визначитися автоматично.3. Впишіть достовірну адресу, куди Ви плануєте вирушити.

Також, можна уточнити час відправлення з початкової точки. Програма надасть не тільки варіанти маршрутів, а й види транспорту, яким можна скористатися. Якщо Ви в місті вперше та не встигли розглянути назву станції, тоді, використовуючи точний час, вказаний в програмі, можна зрозуміти, де Ви перебуваєте.

Можливості ресурсу та способи переміщення

Природно, що для користування програмою потрібен доступ в інтернет, але це не така вже й проблема, бо, переглянути маршрут можна заздалегідь, а на телефон зберегти скріншот. При виникненні необхідності зміни маршруту, завжди можна скористатися вільною точкою доступу в інтернет в будь-якому кафе чи пабі, та оновити інформацію. Якщо у Вас є мобільний інтернет, тоді додаток буде допомагати Вам під час всього маршруту, наприклад, при довгому шляху — повідомляти, що через три хвилини потрібно вийти, якщо шлях короткий, тоді Ви отримаєте коротке смс, що час виходити. Транспорт практично ніколи не спізнюється, можливе відходження: в автобуса — 1-5 хвилин, трамвай — 1-2 хвилини. Ресурс працює англійською мовою та простий для розуміння. Опції конкретні та доступні, охоплюють безліч польських міст.

Якщо Ви приїхали на тривалий час, після двох місяців вже зможете самостійно організувати маршрут, але от користуватися сервісом навряд чи перестанете, адже він надає можливість подивитися точний розклад маршрутів.Підсумовуючи, варто зауважити, що поляки ставляться до питань транспорту зі скрупульозністю та педантичністю німців, що пояснює таку високу якість та продуманість системи. Крім повної автоматизації, розроблені різні сервіси, які допомагають в пересуванні або економії, наприклад, jakdojade.pl та урбанкарт. Оптимізатором маршрутів, який допоможе прокласти найкоротший шлях в потрібну точку є jakdojade.pl, котрий допомагає не тільки туристам, а й полякам, при відправленні в інші, малознайомі райони.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини