Кращі парки розваг Польщі

5381
Facebook Twitter
Кращі парки розваг Польщі

У цій статті Ви дізнаєтесь де можна відмінно розважитися не лише на атракціонах у вигляді каруселей, гірок та іншого, а й помилуватися тваринами/рослинами або здійснити веселощі в воді.

Дорослі — це ті ж діти, тільки високі, такий вислів можна часто почути або прочитати на просторах Інтернету. Та це дійсно так. Після важкого навчального або трудового тижня далеко не всім хочеться залізти під ковдру та сидіти, переглядаючи свіжу порцію серіалів або добірок кліпів, пожовуючи при цьому шматок ароматної піци. Для великої кількості студентів, активних молодих людей, сімей з дітьми та навіть осіб більш зрілого віку прекрасним дозвіллям може бути відвідування парків розваг. У Республіці Польща, куди мігрує значну кількість українців, які бажають отримати якісну освіту, гідне місце праці або почати бізнес, багато подібних місць відпочинку. Говорячи про локації, де можна відмінно розважитися, ми маємо на увазі не тільки ті заклади, які мають атракціони у вигляді каруселей, гірок та іншого, а й інші, що дозволяють помилуватися тваринами/рослинами або здійснити веселощі у воді. Розгляньмо кращі розважальні місця Польської Республіки.

ТОП 3 місць, в яких можна чудово повеселитися дорослим та дітям

1. Енерджілендія (Energylandia) — найбільший польський парк атракціонів, що розташувався у мальовничому та затишному Заторі, який можна знайти у тридцяти кілометрах від Кракова. Крім безлічі імітаторів, гірок, підйомників, варто виділити дві воістину захоплюючих розваги: ​​найвищий в Європі Hyperion та найшвидший у порівнянні з подібними в інших країнах ЄС Speed ​​Water Coaster. У цьому плані Енержділенд перевершив всіх, тому без зволікань, плануйте поїздку до цього парку, щоб випробувати безодню відчуттів на собі. До речі, він працює вже з початку квітня, тому, якщо є охота, його можна відвідати не один раз за весну, літо та осінь.

2. Африкаріум, який розташувався у столиці Силезії — Вроцлаві. Він є своєрідною частиною великого та популярного зоопарку цього

польського куточка, який дозволяє близько зіткнутися з мешканцями, чиєю батьківщиною є водні простори Африки. Нехай не вдасться погратися, але повірте, масу задоволення надасть споглядання 250-ти видів риб, крокодилів, птахів та змій, медуз та інших представників.

3. Парк динозаврів JuraPark у Красеюві, що знаходиться у вісімдесяти км від Катовіце. Один з найбільших тематичних парків в Європі, де можна отримати ударну дозу позитивних емоцій, розглядаючи тандем науки та розваг. Більш ніж 200 моделей у натуральний зріст, на яких присутні таблички, що розповідають цікаві історії їх походження, життя та звичок.

Куди вирушають відпочивати студенти польських університетів?

Як вже раніше згадувалося, українці дуже часто відправляються до Польщі для придбання професії у кращих університетах країни. Щоб легально перебувати на території РП, потрібна національна польська віза категорії D. Крім основної опції, вона дозволяє іноземцям, які навчаються у Польщі вільно переміщатися Шенгенською зоною. Зважаючи на це, бажаючи побувати у парках розваг інших країн, українцям лише потрібно виділити вільний час та кошти. Фахівці UP-STUDY стверджують, що, таким чином, найбільш відвідуваними закордонними парками є: тематичний парк Астерікс у Парижі, Франція, Ефтелінг (Efteling) Нідерланди, Голландія — найстаріший казковий парк, Legoland у Гюнцбурзі, Німеччина, Діснейленд у Франції у Марн- ла-Валле та Уолт Дісней Студіоз парк, Європа-парк у місті Руст, Німеччина.

Отже, як дітям, так і молодим людям дуже весело проводити час у парках розваг. Це відмінно знімає стрес та заряджає позитивними емоціями на довго. У Польщі кращим парком атракціонів є Енерджілендія, якщо ж Вам хочеться виїхати за межі РП та подивитися парки в Європі, можете вибрати будь-який із запропонованих, та Ви гарантовано ніколи про це не пошкодуєте.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини