Вигравай знижку 25% на навчання в МУЛІТ. Конкурс на краще есе серед учасників UP-STUDY

7213
Facebook Twitter
Вигравай знижку 25% на навчання в МУЛІТ. Конкурс на краще есе серед учасників UP-STUDY

Програма UP-STUDY оголошує конкурс на краще есе на тему: "Побудуй своє майбутнє з МУЛІТ (MWSLiT)" для абітурієнтів Університету Логістики та Транспорту. Приз за 1 місце знижка на навчання 25%

Програма UP-STUDY оголошує конкурс на краще есе на тему: "Побудуй своє майбутнє з МУЛІТ (MWSLiT)" для абітурієнтів Університету Логістики та Транспорту (діючих та тих, що зареєструються на навчання в МУЛІТ за Програмою UP-STUDY до 5 червня).

UP-STUDY

ПРИЗОВИЙ ФОНД:

- 1 місце: Знижка на навчання на першому семестрі 25% та сувеніри MWSLiT- 2 місце: Безкоштовний двомісячний курс польської та сувеніри MWSLiT- 3 місце: Сувеніри MWSLiTУВАГА! Якщо Ви вже оплатили навчання або курс та зайняли 1 або 2 призові місця, Ви отримаєте знижку при оплаті другого року навчання.

УМОВИ УЧАСТІ:

Для участі у розіграші Вам потрібно написати невелике есе на тему: "Побудуй своє майбутнє з МУЛІТ (MWSLiT)", додати до роботи власну цифрову фотографію.

Есе має бути у довільній формі, розміром 200-400 слів та розповідати про бачення Вашого майбутнього в Польщі за спеціальністю "Логістика" (або "Будівництво"), про Ваш вибір Програми UP-STUDY та Університету МУЛІТ. Готові роботи у цифровому вигляді, із доданою фотографією, потрібно надіслати на емейл UP-STUDY до 12:00 5.06.14 року. Детальніші умови участі учасники Програми UP-STUDY отримають на емейл.

ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ*:

Визначення переможців, представниками міжнародного відділу МУЛІТ у Вроцлаві, відбудеться 10 червня. Подарунки отримають автори 3-ох найкращих робіт.

* - у конкурсі можуть брати участь лише абітурієнти Університету Логістики та Транспорту у Вроцлаві Програми UP-STUDY, що подали документи до 5 червня (на резервні місця включно). Конкурс МУЛІТ є ексклюзивним для Програми UP-STUDY.

Детальніше про Університет Логістики та Транспорту у Вроцлаві →Детальніше про Вступну кампанію 2014 →Детальніше про "Етапи вступу". Розпочати вступ →

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини