Безкоштовне навчання у MWSLiT з другого року навчання

5950
Facebook Twitter
Безкоштовне навчання у MWSLiT з другого року навчання

Міжнародний Університет Логістики у Вроцлаві пропонує безкоштовне навчання для всіх студентів на напрямках: Логістика та Транспорт. Дуальне навчання – це освіта та досвіт!

Міжнародний Університет Логістики у Вроцлаві пропонує безкоштовне навчання для всіх студентів на напрямках: Логістика та Транспорт. Дуальне навчання – це освіта та досвід!

Безкоштовне навчання

Ключ до успіху – це не тільки навчання, це також практика. Сучасний ринок праці розвивається досить стрімко, тому самої теорії, отриманої під час лекцій, не вистачить. Логістика – це спеціальність, яка потребує кваліфікованих спеціалістів, які будуть справлятися з усіма завданнями, які перед ними постануть. Тому Міжнародний Університет Логістики у Вроцлаві пропонує усім своїм студентам дуальне навчання, яке допоможе Вам отримувати практику вже під час навчання. Особливим є те, що Ви отримуватимете зарплатню за практику, яка покриватиме повністю вартість Вашого навчання! Ви можете розраховувати на те, що в Міжнародному Університеті Логістики та Транспорту у Вроцлаві Ви отримаєте безцінні теоретичні знання та невід’ємну практику в найкращих Логістичних компаніях у Європі та світі!

Дуальне навчання

Міжнародний Університет Логістики у Вроцлаві вже кілька років поспіль ставить перед собою завдання із підготовки спеціалістів, які швидко зможуть влитися у процес роботи після навчання. Дуальне навчання - це освіта і досвід. Дуальне навчання виглядає наступним чином: 3 дні в тиждень - НАВЧАННЯ (Понеділок, Вівторок, Середа – академічні зайняття), 2 дні в тиждень - ДОСВІД (Четвер, П’ятниця – практичні заняття в рамках оплачуваного стажування на підприємстві). Напрямки, на яких проходить дуальне навчання: ЛОГІСТИКА бакалавр (6 семестрів); ЛОГІСТИКА інженер (7 семестрів); ТРАНСПОРТ бакалавр (6 семестрів). Унікальну можливість дуального навчання отримають 30 найкращих студентів після першого року навчання в MWSLiT.Плата за стажування повністю покриває вартість навчання!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини