Отримати безкоштовну європейську освіту в Польщі по програмі UP-STUDY

8006
Facebook Twitter
Отримати безкоштовну європейську освіту в Польщі по програмі UP-STUDY

Саме зараз час готуватися до вступу у ВУЗи. І не обов'язково в Україні - багато молодих людей бажали б навчатися за кордоном. Правда, не всі знають як, коли і куди потрібно звернутися.

Саме зараз час готуватися до вступу у ВУЗи. І не обов'язково в Україні - багато молодих людей бажали б навчатися за кордоном. Правда, не всі знають як, коли і куди потрібно звернутися.

Програма навчання в Польщі від UP-STUDY

Студентка з Рівного Олена Бондаренко навчається на факультеті інформаційного бізнесу в Варшавському університеті менеджменту.

- Раніше я вважала, що потрапити до закордонного вузу можна тільки, за умови, якщо ти дочка депутата чи бізнесмена. Але одного разу в Інтернеті випадково натрапила на сайт Програми "UP-STUDY", де повідомлялося, що в державних університетах Польщі іноземців навчають безкоштовно. Вирішила: а чому б не спробувати отримати європейську освіту? - розповідає Олена.

Знання польської мови

Знання мови не стало перешкодою: в польських університетах існують курси, що надають достатньо знань, задля успішного навчання. Мову можна опанувати за місяць. За словами Олени в вузах навчатися зовсім не складно. Головне - відвідувати семінари та лекції. Не встигають у навчанні і від'їжджають додому тільки ледарі.

Про студентське життя

Якщо вирахувати оплату за проживання (за гуртожиток потрібно платити близько 80 євро), протягом місяця на життя потрібно близько 250-300 євро. Ці гроші йдуть на продукти, проїзний, кишенькові витрати, підключення до Інтернету. Одяг, продукти та техніка в Польщі дешевші, ніж в Україні. До того ж, майже всі студенти мають додатковий заробіток. Знайти вакансію продавця, розповсюджувача рекламних листівок, офіціанта достатньо просто - в газетах безліч оголошень. Заробляють студенти в середньому до шести євро на годину.

- Якщо навіть не пощастить вступити на безкоштовне навчання, - не варто засмучуватись! Кожен університет надає достатньо стипендії та фінансових нагород студентам, які гарно вчаться. Це і знижки на навчання для спортсменів і ректорські стипендії. Одним словом, як себе покажеш, так і складеться, - підсумовує Олена Бондаренко

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини