Wedel починає набір на стажування

8638
Facebook Twitter
Wedel починає набір на стажування

Wedel відома у країні з 1851 року, та, у міру свого розширення, придбала популярність за кордоном. Тепер про неї знають багато іноземців, про корінних жителів й говорити не варто.

Продукція Wedel має величезну популярність серед жителів Варшави. Також вона приваблює натовпи іноземців до кондитерських виробів, які бажають спробувати цікаві та складні смакові композиції, котрі до сих пір були їм невідомі. Wedel відома у країні з 1851 року, та, у міру свого розширення, придбала популярність за кордоном. Тепер про неї знають багато іноземців, про корінних жителів й говорити не варто. Зараз компанія надає можливість проходження стажування у багатьох напрямках, тому студентам польських університетів варто звернути на неї пильну увагу, щоб не втратити шанс, який може відкрити безліч перспектив у майбутньому.

Які можливості розвитку у Веделі?

Розглянемо перспективи розвитку, крізь призму думки колишнього стажера, Магди, залученої у напрямку ІТ. Wedel пропонує можливості безперервного розвитку, включаючи тренінги, семінари та участь у конференціях, в яких не тільки звичайні співробітники, але й стажисти можуть розширити свої компетенції. Я придбала великий досвід у реалізації завдань та проектів в ІТ-відділі. Варто відзначити, що у Веделі ми розвиваємося за принципом 70-20-10, тобто завдяки досвіду, роботі з іншими людьми та навчанню.

Які можливості розвитку у Веделі? Якою є організаційна культура у Веделі?

Організаційна культура компанії заснована на створенні атмосфери, яка дарує відчуття приналежності.

Співробітники стежать за тим, щоб кожен знав про свої цілі та завдання та знав, до кого звернутися за допомогою. Багато хто дійсно цінують свободу дій та здатність висловлювати свою думку або пропонувати нові ідеї. Завдяки співпраці з багатьма членами організації та постійним контактам з керівником, співробітники та стажери можуть розраховувати на підтримку більш досвідчених людей. У Веделі також є багато можливостей для інтеграцій, таких як спільні поїздки або карнавальна вечірка всієї компанії.

Що студенти роблять під час проходження стажування у Веделі?

Під час такого типу набуття практичного досвіду у Wedel, багато студентів беруть участь у проектах, в яких запускаються нові продукти на ринку. Тому завдання, які вони виконують, дуже різноманітні та залежать від етапу розробки проекту. До них відносяться проведення маркетингових досліджень, аналіз результатів продажів, робота з різними типами агентств, при створенні пакувальних проектів для нових продуктів та спеціалізованих маркетингових кампаній. Робота у цьому відділі також вимагає тісної співпраці з людьми з інших підрозділів компанії, наприклад, R[&]D, Finansów, Zakupów.

Як виглядали перші тижні стажування?

Перші тижні CzekoStart — це час, коли всі знайомляться з компанією «зсередини». Після недовгого впровадження в офісі, стажисти відправляються спостерігати за роботою торгових представників, відвідуючи з ними різні магазини, за які вони відповідають. Завдяки цьому вдається краще пізнати компанію з точки зору клієнта, та стає простіше визначити потреби бізнесу та запропонувати можливі поліпшення.

Як виглядав набір стажувань?

Набір персоналу проходив у три етапи. Першим з них є відправка резюме, потім виконання завдання, в якому необхідно продемонструвати не тільки знання у ланцюжку постачання, а й креативність. Під час співбесіди за наймом відбувається зустріч з майбутнім керівником. Під час цього, випадає можливість представити свої сильні сторони та дізнатися більше про те, як виглядає стажування у Веделі.

Крім того, у Веделі діє програма LeżAk, яка надає цікаві заходи, такі як масаж, медичні консультації, свіжі овочі та фрукти, спортивні змагання або конкурси з призами. Великим плюсом є доступ до продуктів та новин Wedel під час роботи, а також до солодких новорічних посилок. Зважаючи на це, всім зацікавленим студентам рекомендуємо зайти на офіційний сайт та вивчити детально інформацію.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини