6-й IT Career Summit наближається. Дізнайтеся деталі події

5240
Facebook Twitter
6-й IT Career Summit наближається. Дізнайтеся деталі події

На цей раз на IT Career Summit кращі роботодавці будуть чекати всіх зацікавлених осіб на стадіоні Легія у Варшаві! Дозвольте собі бути виявленим та відвідайте зону ІТ-кар'єри.

Вже 26 вересня 2019 року, шосте, у студентів та випускників університетів Республіки Польща, а також локальних молодих фахівців буде можливість зустрітися з кращими роботодавцями, які будуть активно шукати нових співробітників в ІТ-індустрії під час IT Career Summit. Цього разу, вони будуть чекати всіх зацікавлених осіб на стадіоні Легія у Варшаві! Дозвольте собі бути виявленим та відвідайте зону ІТ-кар'єри.

Масштабні та унікальні ярмарки вакансій концентрують в одному місці провідних роботодавців та видатних експертів зі світу інформаційних та нових технологій. Найбільші авторитети цієї галузі розкриють секрети ефективної побудови кар'єри в IT. Змініть свій кар'єрний шлях за допомогою організаторів цієї події та знайдіть місце, де Ви будете розвивати компетенцію повною мірою, отримуючи не тільки гідну оплату за виконану роботу, але й моральне задоволення від того, що займаєтеся улюбленою справою при належних умовах!

Повідомте про безкоштовну участь у ярмарку своїм друзям та знайомим. Щоб стати частиною події, все, що буде потрібно зробити, це заповнити реєстраційну форму, розташовану на веб-сайті http://itcareersummit.pl/wawa/#REJESTRACJA.

Під час ярмарків відбудеться конференція DEVELOPERS CONGRESS, у ході якої учасники матимуть можливість почути суто змістовні промови, найбільш визнаних доповідачів з усіх куточків цієї європейської держави.

Йтиметься про нові технології та рішення, які потрібно знати кожному фахівцю, прямо або опосередковано пов'язаного з даною сферою. Організатори надають унікальний шанс максимально поглибити свої знання.

Що саме передбачено у програмі? Тут кожен знайде щось для себе, адже будуть обговорюватися цікаві теми з безпосередньою участю видатних доповідачів. Деякі з ораторів та їх теми:

  • Наталія Соколовська/BedeProgramistka.pl: Зміни та розумові здібності як чинники, необхідні для досягнення успіху не тільки в ІТ-індустрії.
  • Павло Зарас/CSIOZ: Від постачальників до DevOps — перетворення в електронній охороні здоров'я.
  • Емілія Лендзіон-Барщ/JavaGirl: Приклад впровадження автоматизації в чинний проєкт — що може трапитися з нами у коді?
  • Рафаель Пекарський: Як створювати гібридні мобільні додатки з використанням платформи Ionic 4?
  • Матеуш Хржонстовський, Бартош Галек: А як Ви відображаєте свої дані? GraphQL, OData та інші WSDL.
  • Рафаль Пронько, Data Scientist/YND: Створення та оптимізація прогнозних моделей.
  • Себастьян Малака/Технічний лідер, UBS: Як створювати додатки, які можна розробляти роками?

Додаткову інформацію можна дізнатися, перейшовши за наступним посиланням: http://itcareersummit.pl/wawa/#AGENDA

На ярмарку Ви зустрінете компанії, які будуть активно шукати перспективних кандидатів для своїх організацій, у тому числі: DXC.technology, Nordea, Mettler Toledo, Empik, 4 Finance, Centrum Systemów Informacyjnych Ochrony Zdrowia.

Пам'ятайте, що якщо Ви: програміст, розробник, тестувальник, фахівець з впровадження, інженер, адміністратор, співробітник з безпеки, менеджер ІТ-проектів, студент або випускник ІТ, обов'язково візьміть участь в IT Career Summit — 26 вересень 2019 року на стадіоні Legia у Варшаві.

Однак це не кінець сюрпризів. Програма заходу також мстить інші атракціони, зону безпілотників, доступ до 3D-зони та зони відпочинку, де Ви можете використовувати безкоштовний масаж. Врахуйте, будуть численні конкурси з призами!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини