Які компанії пропонують платні стажування польським студентам?

6095
Facebook Twitter
Які компанії пропонують платні стажування польським студентам?

Багато студентів університетів Республіки Польща як і раніше вирішують подати заявку на додаткове студентське стажування під час навчання до початку своєї першої роботи. У цій статті ми розповімо, де шукати платні стажування.

Багато студентів університетів Республіки Польща як і раніше вирішують подати заявку на додаткове студентське стажування під час навчання до початку своєї першої роботи. Зазвичай це можливість отримати досвід. Стажування, пропоновані студентам та випускникам, в основному тривають від кількох тижнів до кількох місяців. Це відмінна можливість придбати навички, які цінуються локальними та міжнародними роботодавцями. Де шукати платні стажування? Про це ми розповімо у даній статті.

Що таке практика для студентів польських ВНЗ та чому її краще проходити?

Студентська практика, яка надається учням та випускникам ВНЗ, є не тільки можливістю перевірити свої знання, придбати відповідні навички та практичний досвід, але також і можливістю протистояти ідеям та очікуванням, пов'язаним з майбутньою кар'єрою.

Як стверджують фахівці центру польської освіти UP-STUDY, студенти все більше усвідомлюють, що відповідна теоретична підготовка — це тільки половина успіху, та без практичного досвіду, набутого під час канікул або протягом навчального року, їм буде важко отримати роботу своєї мрії. Більш того, стажування та практики — це прекрасна можливість познайомитися з компанією та організаційною культурою, яка там переважає, показати потенційному роботодавцю найкращі сторони. В ідеалі,стажування повинне оплачуватися, адже у багатьох студентів

бюджет обмежений. Згідно з дослідженнями, більшість студентів чекають зарплату у діапазоні 1000-2000 злотих.

Де шукати стажування? Які компанії пропонують платну студентську практику? Де проходити?

  • Aon. Працюючи у більш ніж 120 країнах, компанія займається управлінням ризиками, страховим брокерством, а також консалтингом та аутсорсингом у сфері управління людським капіталом. Aon пропонує практики студентам, які хочуть отримати досвід роботи у сфері страхування, брокерства або управління ризиками. Пропозиції для амбітних, товариських та відповідальних студентів тривають від 4 до 12 тижнів.
  • Апельсин — міжнародний бренд телекомунікаційних послуг. Щорічно компанія організовує близько 300 практик у всіх своїх філіях. Платні стажування протягом 1-3 місяців можуть проходити у відділі ІТ та відділах маркетингу, комунікацій, управління брендами, розвитку продажів у відділі кадрів, фінансів, контролінгу, адміністрування або ланцюжка постачання.
  • Лідл (Lidl) — відома мережа магазинів, на даний час входить у десятку найбільших продуктових магазинів Європи. Тримісячні оплачувані програми стажувань у Lidl Polska є ідеальною можливістю для розширення знань, придбання та розвитку навичок, необхідних студентам на сучасному ринку праці. Роботодавець у першу чергу зосереджений на старанності, амбіціях та готовності прийняти виклик.

Підсумовуючи, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що це далеко не всі пропозиції, доступні студентам польських ВНЗ.

Також варто перевірити вакансії та умови, пропоновані Inter Cars SA, Nestlé, PZU, Марс Польща, Томтом та іншими. Пам'ятайте, що на даний час однієї освіти недостатньо. Важливо отримати нові компетенції та придбати перший професійний досвід ще до моменту отримання диплома. Практика, придбана у відомій та шанованій компанії, є ключем до подальшого успіху на ринку праці, а також відмінною рисою, яка напевно попадеться на очі багатьом рекрутерам.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини