Вступайте в університети SWPS та SOF за зниженою вартістю

1408
Facebook Twitter
Вступайте в університети SWPS та SOF за зниженою вартістю

На численні прохання компанія UP-STUDY розширила список університетів учасників акції. Відтепер для всіх абітурієнтів, які вступають у SWPS та SOF, діятиме акційна вартість послуг зі вступу на пакет "Все включено".

Протягом останніх років ми отримали велику кількість прохань від абітурієнтів та їхніх батьків, щодо включення у акцію університетів Університет Гуманітарних Наук і Психології та Університет дизайну School Of Form. Ви просили - ми зробили!

Відтепер, кожен абітурієнт, який подасть документи на вступ до Польщі до вищевказаних університетів, автоматично отримає знижку на пакет "Все включено".

SWPS Університет Гуманітарних Наук і Психології

Університет Гуманітарних Наук і Психології (SWPS) у 2021 році зайняв другу сходинку загальнонаціонального рейтингу Польщі по напрямку Психологія. Також SWPS знаходиться у лідерах рейтингу престижних університетів за програмою UP-STUDY. Серед його переваг слід відзначити якість освіти, європейське визнання, престиж серед роботодавців. Вартість навчання від 1822 євро/рік.

Основні напрямки: Піар, Інтернет маркетинг, Філологія та Психологія.

SOF Університет дизайну School Of Form

School Of Form від моменту свого заснування швидко очолив передові світові рейтинги університетів дизайну. SOF є міжнародним вищим навчальним закладом з проектування. Входить до числа кращих ВНЗ Програми UP-STUDY. Вартість навчання від 3289 євро/рік.

Основні напрямки: Графічний дизайн, Мода, Дизайн одягу, Дизайн середовища людини, Промисловий дизайн.

Запрошуємо всіх бажаючих навчатися у цих університетах Польщі на безкоштовну консультацію у найближче до Вас представництво UP-STUDY. Також нагадуємо про можливість дистанційної подачі документів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини