Дистанційна подача документів до ВУЗів Польщі

6495
Facebook Twitter
Дистанційна подача документів до ВУЗів Польщі

На період пандемії, в Україні спільно із ВНЗ Польщі, запроваджено дистанційну подачу документів по Програмі UP-STUDY. Ви можете пройти усю процедуру вступу, без необхідності відвідування найближчого до Вас офісу представників приймальної комісії UP-STUDY.

Консультація, співбесіда, передача документів, заповнення всіх необхідних форм для університету, формування особової справи вступника, курси польської мови, а також отримання рішення ВУЗу щодо Вашого зарахування буде відбуватися онлайн за допомогою Viber та електронної пошти.

Переваги дистанційної подачі документів:

  1. Не треба нікуди їхати і виходити з дому, наражаючи себе на небезпеку, спільно з польськими ВНЗ, ми розробити просту і доступну програму дистанційної подачі документів на вступ до Польщі для українців, така система вступу є ексклюзивною для усіх майбутніх учасників Програми UP-STUDY.
  2. Усі документи можна подати, підписати та відправити до ВУЗу онлайн, для цього у Вас повинен бути лише Viber та e-mail.
  3. Вам буде наданий персональний супровід нашого менеджера на всіх етапах вступу, який сам вирішить всі питання подачі документів і зарахування замість Вас у Польщі.
  4. Дистанційно подавати документи можна лише в університети, у які на даний момент здійснюється набір.
  5. І як завжди ми гарантуємо зарахування, без необхідності здачі ЗНО, додаткових витрат і поїздок у Польщу.

Щоб скористатися дистанційною подачею документів на вступ до ВУЗів Польщі по Програмі UP-STUDY, Вам потрібно виконати декілька простих кроків, які Ви зможете реалізувати не виходячи з дому:

КРОК 1. Заповніть анкету Абітурієнта, обравши послугу або акцію, яка Вас цікавить.

КРОК 2. Зателефонуйте до обраного представництва UP-STUDY (можна по Viber перелік Представництв та номерів Viber), щоб повідомити, що Ви бажаєте отримати послугу дистанційно. Узгодьте із менеджером UP-STUDY день та час консультації по Viber. Під час консультації наші менеджери допоможуть Вам обрати ВУЗ та факультет у Польщі, який найкраще підійде під задані Вами критерії, проконсультують стосовно процедури зарахування та витрат, які чекатимуть батьків, відкриття візи, медичного страхування, поселення та супроводу у Польщі, а також дадуть відповіді на всі можливі запитання, які є для Вас пріоритетними. Після розгорнутої консультації, у Вас буде час на прийняття рішення щодо вступу, а Ваш менеджер буде з Вами завжди на зв'язку для вирішення усіх супутніх питань.

КРОК 3. Підготовка та відправлення нам на e-mail у повному обсязі документів на вступ. Другим кроком Вам необхідно буде зібрати та відсканувати (або якщо немає вдома сканера - якісно сфотографувати на телефон) наступні документи:

  • (одне) 1 кольорове фото Абітурієнта лівий напівпрофіль (крупне лице, вухо не прикрите волоссям) - можна сфотографувати себе вдома самостійно на власний телефон. УВАГА! Задній фон фото має бути БІЛИМ!
  • (одне) 1 кольорове фото Абітурієнта на шенгенську візу (крупне лице, анфас) - можна сфотографувати себе вдома самостійно на власний телефон. УВАГА! Задній фон фото має бути БІЛИМ!
  • Фото українського паспорту абітурієнта - ID-карта УВАГА! фото з обох сторін картки!
  • Довідка про місце реєстрації Абітурієнта
  • Фото українських паспортів обох батьків абітурієнта (Для неповнолітніх - до 18 років)
  • Фото закордонного паспорту абітурієнта (лише сторінка, там де фото)
  • Фото свідоцтва про народження абітурієнта (Для неповнолітніх - до 18 років)
  • Фото табеля за 10 клас або перше півріччя 11 класу (Свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти додається після закінчення школи до 30.06)
  • Фото оригіналів нагород та дипломів зі школи (Олімпіади, змагання. Потрібні для стипендій та знижок на навчання)

Усі фотокопії документів мають бути у дуже хорошій якості та відправлені одним електронним листом Вашому менеджеру UP-STUDY. ВАЖЛИВО! У темі листа слід писати: "ДИСТАНЦІЙНА ПОДАЧА_Прізвища та ім'я"

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Дистанційна подача документів можлива лише за наявності усіх документів. Якщо у Вас відсутній закордонний паспорт, - подача дистанційно неможлива.

КРОК 4. Після отримання нами сканкопій/фотокопій Ваших документів, наш менеджер підготує та заповнить замість Вас усі необхідні форми та анкети на вступ до обраного Вами ВУЗу та направить Вам для електронного підпису (підписати документи, Ви зможете онлайн, натиснувши кнопку "підписати", яку Вам відправить менеджер UP-STUDY разом з документами на Ваш e-mail, усе дуже просто і швидко).

КРОК 5. Ми самостійно направимо пакет Ваших документів у обраний Вами ВУЗ Польщі і після погодження Вашої кандидатури, наша автоматична система виставить Вам договір та рахунок на оплату наших послуг (Ви нічого не оплачуєте, до моменту підтвердження Вашої кандидатури ВУЗом).

КРОК 6. До 30 червня (дата може бути змінена у зв'язку із карантином) Ви відправляєте нам Новою Поштою другий пакет документів, основними пунктами якого є: свідоцтво про закінчення середньої освіти (11-ти класів) з додатком і далі очікуєте зворотної відправки від нас документів про Ваше зарахування на основі чого відкривається віза, після відкриття візи ми готуємося до групового трансферу до Польщі на навчання у супроводі наших спеціалістів UP-STUDY.

Якщо Ви в 10 чи 11-му класі і Вас зацікавила можливість дистанційної подачі документів, люб'язно просимо Вас здійснити перший КРОК для успішного вступу до Польщі, а саме заповнення даної Анкети Абітурієнта

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини