Самостійний вступ до Вроцлавської Академії Бізнесу зі знижкою до 200 євро

101002
Facebook Twitter
Самостійний вступ до Вроцлавської Академії Бізнесу зі знижкою до 200 євро

Академія Бізнесу у Вроцлаві надає спеціальні умови для навчання - зарахування гарантовано без знання польської, без вступних іспитів та без ЗНО. Студенти можуть отримати знижку до 200 євро на навчання та безкоштовний курс польської або англійської мови.

Вроцлавська Академія Бізнесу WAB (колишня назва Вроцлавський Університет Бізнесу) підготувала спеціальні умови вступу до Польщі. Вартість навчання стартує від 550 євро/семестр або від 950 євро/рік, початок навчання - жовтень, початок підготовчих курсів - серпень.

Розпочати безкоштовний самостійний вступ →

Вступити до академії Ви можете безкоштовно самостійно за інструкцією поданою нижче або користуючись послугами UP-STUDY зі знижкою 50%. 

Коротко про Академію WAB

Вроцлавська Академія Бізнесу (WAB) є престижним та одним із найбільш інтернаціональних вищих навчальних закладів західної Польщі. 

Профільні факультети: Менеджмент, ІТ та Програмування, Логістика, Бізнес, Готельно-ресторанний бізнес, Фінанси та Економіка та Ecommerce

Відзнаки Вроцлавської Академії Бізнесу 

Згідно міжнародних рейтингів академія одним із кращих профільних ВНЗ західної Польщі по напрямкам: Менеджмент, ІТ та програмування, Туризм, та Логістика.

Подальше працевлаштування 

Академія WAB активно співпрацює із великою кількістю світових партнерів роботодавців, які забезпечують студентів та випускників практикою та працевлаштуванням. Серед найбільш відомих: Microsoft, IBM, Google, Volvo, NOKIA та інші.

Детальніше про спеціальну пропозицію

Умови вступу до Академії WAB передбачають знижку до 200 євро на перший рік навчання та безкоштовний двомісячний підготовчий курс польської або англійської мови у одному із кращих і найбільш популярних університетів західної Польщі - Академії WAB. Зверніть увагу, що отримання знижки залежить від кількох чинників - від терміну подачі документів на вступ до вичерпання квоти на кожному із напрямків. Тому чим раніше Ви реєструєтеся на вступ, тим більше шансів отримати знижку Ви матимете.

Річна вартість навчання (зі знижкою до 200 євро) для українських абітурієнтів стартує вже від 950 євро/рік.

Студенти, вступаючи до академії, отримують:

  • Знижку до 200 євро на навчання на всіх напрямках у Вроцлавській Академії Бізнесу, незалежно від мови навчання
  • Безкоштовний підготовчий курс польської чи англійської мови 2 місяці при ВНЗ
  • Зарахування без знання мови (польської/англійської)* 
  • Вступ без вступних іспитів та без ЗНО, лише на базі свідоцтва про закінчення школи/атестату
  • Можливість отримувати стипендії та студентські дотації під час навчання

* - проходження безкоштовного підготовчого курсу польської/англійської мови 2 місяці є обовʼязковим.

Умови вступу до Вроцлавської Академії Бізнесу зі знижкою до 200 євро

У Вас є дві опції вступу до Вроцлавської Академії Бізнесу (WAB):

  • БЕЗКОШТОВНО, якщо вступатимете самостійно і займатиметеся заповненням вступної анкети та підготовкою, перекладами та легалізацією документів. Для початку самостійного вступу заповніть анкету абітурієнта за цим посиланням: Безкоштовна реєстрація на сайті академії. Нижче Ви знайдете покрокову інструкцію по самостійному вступу.
  • ЗІ ЗНИЖКОЮ 50%, за послуги UP-STUDY за пакет вступу "ВСЕ ВКЛЮЧЕНО". Вартість послуг із організації вступу по знижці 50% та включає вступ під ключ: підготовка і переклади документів, легалізація документів, гарантія зарахування, безкоштовний підбір житла та інше. Детальніше про вступ із UP-STUDY

Інструкція зі вступу крок за кроком "Самостійний вступ"

Якщо Ви бажаєте самостійно пройти процес вступу та заощадити гроші, нижче Ви знайдете покрокову інструкцію як вступити зі знижкою без допомоги наших освітніх спеціалістів. Відеоінструкція із заповнення анкети подана нижче у цій статті.

КРОК 1. Зареєструйте на сайті Академії WAB анкету вступника за спеціальним посиланням - Анкета вступника.

КРОК 2. На Ваш e-mail надійде інформація щодо подальших кроків, які Вам потрібно буде виконати.

КРОК 3. Протягом вказаного терміну оплатіть навчання зі знижкою до 200 євро (щоб гарантовано отримати двомісячний або одномісячний безкоштовний курс польської у від 1 серпня. Рахунок-фактура від академії надійде Вам на e-mail (можна оплатити онлайн через Приват 24 або інший інтернет банкінг який підтримує онлайн оплату по системі SWIFT).

КРОК 4. У липні Вам потрібно прибути до Польщі та вирушити до академії за адресою: ul. Ostrowskiego 22, у кабінет 3 у відділ рекрутації на першому поверсі та особисто донести такі документи:

  • Закордонний паспорт (оригінал для завірення + копія)
  • Свідоцтво про закінчення школи (колишня назва Атестат) з додатком (оригінал+копія) з перекладом на польську
  • Квитанція про оплату навчання (копія)
  • 1 фото (3,5 на 4,5 см)

КРОК 5. З 1 серпня по 30 вересня пройти безкоштовні підготовчі курси польської перед навчанням на яких Ви інтенсивно вивчаєте мову, і з 1 жовтня у Вас уже розпочинається офіційний навчальний рік у академії.

Розпочати безкоштовний самостійний вступ →

Бажаємо Вам легкого та успішного вступу до Польщі!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини