Все в руках інтернет-користувачів! Фінал конкурсу CSR Masters — "Дій з Henkel!"

6862
Facebook Twitter
Все в руках інтернет-користувачів! Фінал конкурсу CSR Masters — "Дій з Henkel!"

Жителі Республіки Польща мають можливість вибрати з 9-ти різних ідей, та 9-ти соціальних проектів. Рішення, за яким три з них отримають фінансові гранти, тепер знаходиться в руках інтернет-користувачів.

Школа першої допомоги або освітня міська гра для майбутніх архітекторів? Сексуальність та здоров'я або екологічний фестиваль? Жителі Республіки Польща мають можливість вибрати з 9-ти різних ідей, та 9-ти соціальних проектів. Рішення, за яким три з них отримають фінансові гранти, тепер знаходиться в руках інтернет-користувачів, котрі своїм голосуванням визначать долю грошової винагороди. Проекти з найбільшою кількістю голосів отримають 5 000 злотих для того, щоб втілити їх в життя.

У фіналі конкурсу «CSR Masters — Дій з Хенкелем!» в конкурсі беруть участь 9 проектів. Остаточний вибір переможців проходить шляхом голосування на сайті конкурсу — csrmasters.pl. На вкладці PROHIBIT PLEASE всі охочі можуть дивитися короткі нарізки, в яких творці представляють свої проекти. Завдання користувачів Інтернету полягає в тому, щоб переглядати виділені місця та голосувати, вказувати ті проекти, які найбільше заслуговують фінансової допомоги від Henkel Polska в розмірі 5 000 злотих. Отже, тепер все залежить від Вас, перемога трьох з дев'яти проектів в руках інтернет-користувачів!

Далі, ми розглянемо перелік затверджених проектів. Голосування проходить на сайті організаторів. Всі користувачі, які бажають висловити свою думку у вигляді голосу за якийсь конкретний проект повинні пам'ятати, що це можливо до 31 січня 2018 року.

1. «Воскресіння меблів». Студенти з Університету економіки в Познані хочуть дати друге життя старим меблям, залучаючи до їх оновлення людей з обмеженими можливостями з асоціації «ІСКРА».2. «Місто під мікроскопом». Даний проект підготовлений студентами Варшавського технологічного університету. Спрямований на організацію міської гри, що є освітнім інструментом, для студентів будівельних та дизайнерських напрямків. Гра стосується вирішення житлових проблем в реаліях міст.

3. «EKOstudent». Проект пропагує здоровий спосіб життя. Він організований студентами Варшавської школи економіки. Основна частина заходу включає семінари та лекції з охорони навколишнього середовища, сталого розвитку та догляду за природою.4. «Школи першої допомоги». Проект учнів з Познані охоплює створення класів першої допомоги та проведення тренінгів з надання медичної допомоги для учнів початкових та середніх шкіл, розташованих у Swarzędz.5. «Знайдіть для себе щось нове». Проект для неповнолітнього Центру соціальної реабілітації молоді в Бельсько-Бяле, який спрямований на стимулювання діяльності молодих людей, відволікає їх від руйнівних форм витрати часу та зосередження уваги на особистісному розвитку.6. «Seksualia». Метою даного проекту, який представлений групою з медичного університету Білостока є поширення знань в області репродуктивного здоров'я, профілактики захворювань, що передаються статевим шляхом, та розвінчання міфів про процес запліднення серед старшокласників та студентів.

7. «Реагування, акт, допомога». Команда студентів, які працюють в Добровольчій пожежній бригаді проявили бажання розширити знання про правильні відповіді у разі лиха, покращити навички в першої допомоги, навчити принципам самооборони та належного реагування в разі шахрайства.8. «SkyBot». Розроблено студентами з Університету Технологій в Жешуві та спрямований на заохочення фізичної активності школярів у сільській місцевості. До речі, також він розвиває інтерес до програмування, шляхом спільного створення роботів, тому що ця фізична активність необхідна, щоб привести робота в рух.9. «EBEC Challenge» Гданськ. Учасники проекту мають намір організувати інженерне змагання, адресоване студентам технічних факультетів Гданського технологічного університету тим самим, практично, вирішуючи соціальні проблеми. Учасники отримають можливість використовувати знання, отримані під час навчання в польському закладі вищої освіти.

Варто приділити увагу кожному проекту, оскільки, студенти польських ВНЗ намагалися в них висловити свою громадянську позицію та торкнутися важливих питань.


Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини