Лідер по затребуваності — професія архітектора. Де вчитися за цією спеціальністю?

7828
Facebook Twitter
Лідер по затребуваності — професія архітектора. Де вчитися за цією спеціальністю?

У цій статті ми розповімо в якому з польських університетів краще здобувати професію архітектора, а також піднімемо питання вартості навчання.

На сьогодні, коли існує безліч різних рейтингів, які допомагають академічним колам побачити недоліки у структурах вищої освіти, а студентам — прийняти правильне рішення у виборі університету, абітурієнти прислухаються до їхньої думки. Точно так само йдуть справи з визначенням рейтингу спеціальності. За останніми показниками, професія, яка вважається найбільш перспективною та має 91% рейтингу — це Архітектор.

Уже котрий рік наші співвітчизники відправляються до Республіки Польща з метою придбання кваліфікації, це стосується й навчання на факультеті «Архітектура», оскільки знання та навички, які студенти отримають у процесі навчання, допоможуть стати професіоналом високого класу.

У даній статті ми розповімо в якому з польських університетів краще здобувати професію архітектора, а також вартість навчання.

Особливості навчання на факультеті «Архітектура» в одному з університетів Польщі

На сьогодні, сучасні факультети, які пропонують навчання за направленням архітектури здатні підготувати студентів не тільки для прямої роботи за фахом, а і як наслідок до праці на ниві дизайнера. Польські університети надають програму навчання, яка відповідає всім європейським стандартам. Учні розглянутого факультету придбають знання у напрямку архітектурного проектування, технології будівництва, міського дизайну, промислового дизайну та дизайну інтер'єрів. Завдяки тому, що особлива увага приділяється набуттю практичних навичок, студенти під час навчання відвідують різні спеціалізовані конференції, виставки, здатні брати участь у проектах для напрацювання досвіду. Навчаючись, у локальних та іноземних учнів є можливість придбати розуміння стосовно використання архітектурних та дизайнерських програм на високому професійному рівні.

Отримавши необхідну кваліфікацію, фахівці з дипломом архітектора можуть працевлаштуватися як за місцем навчання, так і далеко за кордоном, віддавши перевагу будівельним корпораціям, професійним архітектурним компаніям, приватним або державним фірмам, що займаються будівництвом, проектуванням, територіальним плануванням та іншими напрямками галузі архітектури. Крім того, що це більш технічна спеціальність, тут є багато місця для творчості, тому абітурієнти, які обрали напрямок архітектури зможуть використовувати свій аналітичний розум та розвинути творчі здібності.

У яких польських університетах вчитися на архітектора?

Фахівці UP-STUDY особливо підкреслюють, що не завжди доречно вибирати столичні університети, щоб отримати гарну освіту. На сьогодні, українцям, які вважали за краще придбання кваліфікації у Польщі, досить перспективно, крім Варшави, обирати університети Вроцлава та Познані. Що стосується навчання на архітектора, варто розглянути та віддати перевагу таким установам вищої освіти:

1. Академія Вістула у Варшаві. Польськомовна програма у напрямку архітектури обійдеться 1450 євро за рік, англомовний курс — 3000 євро.

2. Вроцлавський технічний університет, де річна плата становить 2500 євро.

3. Академія суспільних наук, в якій вартість навчання складає 1643 євро.

Отже, отримавши якісний європейський диплом за фахом архітектора в одному з польських університетів, випускники мають можливість вийти на міжнародний ринок праці, знайти роботу з гідною оплатою та реалізувати свій потенціал повною мірою. Для того, щоб мати більше шансів перед іншими кандидатами краще ще під час навчання придбати кілька додаткових навичок, наприклад, ази програмування, тайм менеджмент. Що стосується вступу, для того, щоб весь процес пройшов без сучка та задирки, краще звернутися до фахівців UP-STUDY.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини