Візовий центр Польщі у Києві. Основні опції та вартість послуг

8426
Facebook Twitter
Візовий центр Польщі у Києві. Основні опції та вартість послуг

У даній статті ми розповімо про те, як подати документи до візового центру у Києві, щоб отримати польську візу категорії D та скільки це коштує.

Ті мандрівники, які бажають відвідати одну або декілька країн Європи терміном до 90 днів можуть не хвилюватися з приводу оформлення дозвільних документів для перетину кордону, адже вже тривалий час в Україні діє безвізовий режим. Велика частина громадян встигла ознайомитися з усіма деталями, але явно не всі. Необхідно запам'ятати, що за умовами безвіза забороняється працевлаштуватися, отримувати кваліфікацію у закордонних університетах або перебувати довше зазначеного терміну. Щоб здійснювати наведений перелік справ на легальній підставі, необхідно оформляти довгострокову візу.

Оскільки останнім часом українці все частіше мігрують до Республіки Польща, через те, що у цій європейській державі є всі умови для комфортного облаштування, у даній статті ми розповімо про те, як подати документи до візового центру у Києві, щоб отримати польську візу категорії D та скільки це коштує.

Підготовка даних для подачі через візовий центр у Києві

Варто зауважити, що візовий центр або як його ще називають пункт приймання візових анкет — це не єдина інстанція, через яку українці мають можливість отримати довгострокову візу. На сьогодні, коли у акредитованих туристичних фірм вилучили таку можливість, залишився ще один варіант подачі документів через Консульство Республіки Польща в Україні. Підкреслимо, що через консульство процес оформлення візи може істотно затягнутися, оскільки кількість місць дуже обмежена. Саме з огляду на це, українці вважають за краще подавати документи через ППВА за місцем прописки або у найближчому місті. Для того, щоб подавати документи через візовий центр у Києві, необхідно надати стандартний пакет даних, до якого потрібно докласти також квитанцію про оплату сервісного збору.

Основні опції центру оформлення візи та оплата

ППВА головним чином надає можливість відкрити візу до Польщі та інших країн, як короткострокову, так і на тривалий час, яка дозволить легально перебувати та здійснювати діяльність в іноземній державі. Також польська довгострокова віза категорії D дозволяє власникам вільно переміщатися Шенгенською зоною, без додаткових документів. Для того, щоб відкрити візу необхідно мати підставу на подачу такого запиту, яким для абітурієнтів польських університетів служить запрошення від обраного ВНЗ. Далі, щоб передати дані до візового центру Києва та інших українських міст, потрібно:

1. Заповнити та роздрукувати анкету заявника. Для неповнолітніх кандидатів цей пункт виконують батьки або опікуни.

2. Пройти реєстрацію через інтернет-портал або з допомогою дзвінка оператору колл центра, щоб призначити день та час подачі. Передує цьому пункту оплата послуг центру через будь-який з двох вітчизняних банків: «Идеа» або «Кредо».

3. В обраний день відвідати особисто ППВА та передати документи разом з квитанцією про оплату сервісного та консульського (якщо передбачено) зборів.

4. Пройти здачу біометричних даних.

5. Очікувати результат.

Плата за послуги візового центру не перевищує 20 євро. Для студентів польських університетів відсутня оплата консульського збору. Тому до вказаної суми можуть тільки додатися витрати на ксерокопії та кур'єрську доставку закордонного паспорта з візою. Варто зауважити, що абітурієнти, які вступають з центром польської освіти UP-STUDY крім основних послуг, отримують повну підтримку у питаннях відкриття візи. Також їх батьки можуть розраховувати на інформаційну допомогу у вирішенні даного питання.

Отже, основна функція візового центру Києва та інших міст — це прискорення процесу отримання візи (Шенген та довгострокової). Більшість українців віддають перевагу саме цій структурі, оскільки, сплативши всього 20 євро можна бути впевненим у своєчасному отриманні візи. Зауважимо, що при відсутності досвіду у зборі та підготовці документів на візу або до інших структур, щоб уникнути казусів, краще звернутися за кваліфікованою допомогою до наших експертів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини