Вітаємо з Днем Знань! Пропонуємо спеціальні умови вступу за кордон

5641
Facebook Twitter
Вітаємо з Днем Знань! Пропонуємо спеціальні умови вступу за кордон

Перш, ніж потрапити до вихру науки та студентського життя, деяким з абітурієнтів буде дуже корисно дізнатися про унікальну пропозицію від UP-STUDY.

Шановні абітурієнти, студенти, батьки та інші читачі, від щирого серця поспішаємо привітати Вас з Днем Знань!!! У новому освітньому році, хочеться побажати успіхів у навчальних та інших починаннях, реалізації професійного та особистого потенціалу, відкриття можливостей придбання передового досвіду та інших благ. Для багатьох наших співвітчизників, День Знань стане знаменною подією, оскільки саме з цього періоду почнеться нова пригода в освітньому житті. Але, перш, ніж потрапити до вихру науки та студентського життя, деяким з абітурієнтів буде дуже корисно дізнатися про унікальну пропозицію від UP-STUDY.

Не так давно пролунав останній дзвоник, вже відшуміло складання зовнішнього національного оцінювання, оскільки у 2018 році іспитів у школах не складали, тому можна оголосити кількість випускників українських шкіл, гімназій, ліцеїв та інших структур середньої освіти поточного року. На сьогодні, атестат зрілості в Україні отримало трохи менш ніж 185 тисяч школярів. Варто зауважити, що значна частина з них вирішила вступити до закордонних університетів з метою придбання високої кваліфікації та якісного європейського диплома.

Багато країн Європи, особливо найближчого закордоння, пропонують вигідні та комфортні умови навчання, а також, що є майже ключовим фактором, низьку плату за освітній рік. Саме це, а також перспективи, які відкриваються перед фахівцями з європейським дипломом, тягнуть українців вчитися за кордоном.

За останніми даними, тільки у сусідній та дружній Республіці Польща навчається понад 60 тисяч наших співгромадян, причому майже 40% вступили у попередньому році. Не відкладайте й Ви своє європейське майбутнє тим більше тепер, коли центр польської освіти UP-STUDY пропонує спеціальні умови вступу за кордон.

Спеціальна акційна пропозиція від UP-STUDY — безкоштовний вступ, курс польської мови та трирічна підтримка UP-SUPPORT у Польщі

Тільки зараз, на честь Дня Знань, та тільки спеціально для Вас, наша компанія розробила унікальну пропозицію для тих, хто вже сьогодні хоче стати студентом одного з провідних університетів Польщі. Подавайте документи на вступ до польського університету БЕЗ оплати вартості послуг компанії у розмірі 499 євро. Навчання розпочнеться вже цієї осені.

ПАМ'ЯТАЙТЕ, кількість акційних місць у кожному з 28-ми представництв UP-STUDY обмежена, та складає не більш ніж 10, тому встигніть скористатися щедрою пропозицією на честь Дня Знань та з нагоди введення безвізового режиму з ЄС. Акційний набір абітурієнтів на безкоштовні* місця проходить з 1.08 по 30.09. Кожен учасник акції безкоштовно отримує Пакет "Все включено", курс польської мови та трирічну підтримку UP-SUPPORT у Польщі.

Гарантувати безкоштовну програму компанія UP-STUDY може тільки абітурієнтам, які забронюють за собою дату та час для подачі документів на вступ за телефоном з 1.08.18 (приймання дзвінків з 10:00 до 18:00).День Знань — це знаменна подія для українців, а також чудова можливість змінити своє життя, направивши його у бік європейського майбутнього та наша компанія залюбки допоможе всім охочим на цьому терені.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини