Вітаємо з Днем Знань! Пропонуємо спеціальні умови вступу за кордон

5748
Facebook Twitter
Вітаємо з Днем Знань! Пропонуємо спеціальні умови вступу за кордон

Перш, ніж потрапити до вихру науки та студентського життя, деяким з абітурієнтів буде дуже корисно дізнатися про унікальну пропозицію від UP-STUDY.

Шановні абітурієнти, студенти, батьки та інші читачі, від щирого серця поспішаємо привітати Вас з Днем Знань!!! У новому освітньому році, хочеться побажати успіхів у навчальних та інших починаннях, реалізації професійного та особистого потенціалу, відкриття можливостей придбання передового досвіду та інших благ. Для багатьох наших співвітчизників, День Знань стане знаменною подією, оскільки саме з цього періоду почнеться нова пригода в освітньому житті. Але, перш, ніж потрапити до вихру науки та студентського життя, деяким з абітурієнтів буде дуже корисно дізнатися про унікальну пропозицію від UP-STUDY.

Не так давно пролунав останній дзвоник, вже відшуміло складання зовнішнього національного оцінювання, оскільки у 2018 році іспитів у школах не складали, тому можна оголосити кількість випускників українських шкіл, гімназій, ліцеїв та інших структур середньої освіти поточного року. На сьогодні, атестат зрілості в Україні отримало трохи менш ніж 185 тисяч школярів. Варто зауважити, що значна частина з них вирішила вступити до закордонних університетів з метою придбання високої кваліфікації та якісного європейського диплома.

Багато країн Європи, особливо найближчого закордоння, пропонують вигідні та комфортні умови навчання, а також, що є майже ключовим фактором, низьку плату за освітній рік. Саме це, а також перспективи, які відкриваються перед фахівцями з європейським дипломом, тягнуть українців вчитися за кордоном.

За останніми даними, тільки у сусідній та дружній Республіці Польща навчається понад 60 тисяч наших співгромадян, причому майже 40% вступили у попередньому році. Не відкладайте й Ви своє європейське майбутнє тим більше тепер, коли центр польської освіти UP-STUDY пропонує спеціальні умови вступу за кордон.

Спеціальна акційна пропозиція від UP-STUDY — безкоштовний вступ, курс польської мови та трирічна підтримка UP-SUPPORT у Польщі

Тільки зараз, на честь Дня Знань, та тільки спеціально для Вас, наша компанія розробила унікальну пропозицію для тих, хто вже сьогодні хоче стати студентом одного з провідних університетів Польщі. Подавайте документи на вступ до польського університету БЕЗ оплати вартості послуг компанії у розмірі 499 євро. Навчання розпочнеться вже цієї осені.

ПАМ'ЯТАЙТЕ, кількість акційних місць у кожному з 28-ми представництв UP-STUDY обмежена, та складає не більш ніж 10, тому встигніть скористатися щедрою пропозицією на честь Дня Знань та з нагоди введення безвізового режиму з ЄС. Акційний набір абітурієнтів на безкоштовні* місця проходить з 1.08 по 30.09. Кожен учасник акції безкоштовно отримує Пакет "Все включено", курс польської мови та трирічну підтримку UP-SUPPORT у Польщі.

Гарантувати безкоштовну програму компанія UP-STUDY може тільки абітурієнтам, які забронюють за собою дату та час для подачі документів на вступ за телефоном з 1.08.18 (приймання дзвінків з 10:00 до 18:00).День Знань — це знаменна подія для українців, а також чудова можливість змінити своє життя, направивши його у бік європейського майбутнього та наша компанія залюбки допоможе всім охочим на цьому терені.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини