Виїзд студентів UP-STUDY на навчання до Польщі 2017

8995
Facebook Twitter
Виїзд студентів UP-STUDY на навчання до Польщі 2017

В даній статті ми розглянемо тему, яка стосується процесу вступу, ознайомлення, та адаптації при навчанні з допомогою міжнародної компанії "Центр Польської Освіти UP-STUDY".


Підписання в 1999 році Болонської декларації Республікою Польща — стало значним прогресом в системі польської освіти, і вивело ВНЗ на високий рівень викладання, що дозволило державі конкурувати в сфері освіти з іншими європейськими країнами. За останні роки, кількість польських вищих навчальних закладів зросла в 4 рази, а студентів з України, які навчаються в університетах Польщі, збільшилася в 5 разів. Щорічно, тисячі українських абітурієнтів намагаються вступити до кращих ВНЗ польської держави, але, через брак інформації та незнання мови, виникають проблеми, які призводять до невтішних результатів. Тому, в даній статті ми розглянемо тему, яка стосується процесу вступу, ознайомлення, та адаптації при навчанні з допомогою міжнародної компанії "Центр Польської Освіти UP-STUDY".

Як поїхати вчитися до Польщі разом з UP-STUDY?

Наша компанія займає передове місце серед подібних українських фірм, які надають ряд послуг при процедурі зарахування/навчання за кордоном. Тому, вся процедура вступу, з компанією UP-STUDY, проходить на вищому рівні, з консультацією наших кваліфікованих фахівців. Для початку, Вам необхідно, на офіційному сайті UP-STUDY, пройти процес реєстрації. Він містить заповнення «Анкети студента», та, потім, отримання на електронну пошту інструкції для Ваших подальших дій. Після цього, ми чекаємо Вас в одному з 26 офісах UP-STUDY, який більш підходить Вам за місцем проживання, для подачі необхідних документів, та підписання договору. Також, ми надаємо широкий спектр знижок, або безкоштовних програм для вступу. В цьому році було розіграно, між абітурієнтами, 27 стипендіальних грантів на навчання в кращих польських університетах Варшави, Кракова, Щецина, Лодзі. Крім того, зараз проводитися акційний набір на безкоштовний вступ, тритижневу підтримку в польській державі, та навчання на курсах польської мови.

Відправлення на навчання та підготовка студентів до проживання в Польщі 2017

Співпраця Центру Польської Освіти UP-STUDY з 12 університетами-партнерами дає можливість, протягом трьох років, безперервно, тобто 24/7, підтримувати наших студентів під час навчання. По приїзду в Республіку Польща, для полегшення адаптації, та ознайомлення з польською культурою Апстадiвцям була запропонована цікава екскурсія по місту, в якому вони будуть навчатися. У свою чергу, Апстадiвцям було показано, де і як можливо обміняти гроші для необхідних витрат. Далі, наші співробітники провели детальний інструктаж по користуванню громадським транспортом та придбання квитка, або проїзної картки для пересування по території міста. До того ж, однією з важливих точок зупинки був автовокзал, в якому з'ясували, як придбати квиток додому.

Для зв'язку з рідними та майбутніми однокурсниками, співробітники UP-STUDY допомогли студентам з України під'єднати вигідний тарифний план, з урахуванням всіх побажань/нюансів. Також, наша компанія заздалегідь подбала про розселення у власних гуртожитках, за помірними цінами, та, вже на місці ознайомила українських студентів з правилами проживання під час навчання.Підбиваючи підсумки, ми можемо сказати, що компанія UP-STUDY гарантує Вам 100% вступ до престижного ВНЗ Польщі. Крім того, ми позбавимо Вас від тяганини зі збором необхідних документів, їх перекладом, вибором відповідного університету, переговорами з приймальною комісією, оформленням студентської візи, купівлею квитків. Процес адаптації в новому середовищі для Вас пройде дуже швидко тому, що наші фахівці, з великим стажем роботи, цілодобово зможуть проконсультувати по будь-яких питань, які стосуються навчання, та проживання в Польщі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини