VI Podkarpacki Festiwal KultURalia — дізнайтеся подробиці заходу!

4444
Facebook Twitter
VI Podkarpacki Festiwal KultURalia — дізнайтеся подробиці заходу!

VI Podkarpacki Festiwal KultURalia являє собою серію культурних та спортивних заходів тривалістю два тижні, кульмінацією якого стане концерт. Цього року захід відбудеться 14-26 травня 2018 року.

VI Podkarpacki Festiwal KultURalia являє собою серію культурних та спортивних заходів тривалістю два тижні, кульмінацією якого стане концерт. Цього року захід відбудеться 14-26 травня 2018 року. Відвідати цю подію мають можливість студенти установ вищої освіти Республіки Польща, а також молодь, експерти різних областей та гості держави. Крім того, що є шанс провести час серед людей культури та світу спорту, можна завести корисні знайомства, а також просто змінити обстановку, розслабитися та отримати задоволення від дій

.

Цього року KultURalia — це 13 днів культурних, мистецьких зустрічей та занять спортом, а також семінарів, фестивалів та інших примітних зустрічей, на яких можна дізнатися багато нового та побачити дивовижні експонати. В цілому заплановано 12 супутніх заходів, які представляють великий інтерес. Кульмінацією 6-го Фестивалю Культур у Підкарпатті стануть вулиці Жешувської Кольорової Ходи та церемонія вручення ключів до виконання Ноєвого Ковчега. Фінал маршу запланований на 24 травня 2018 року в Академічному містечку UR по вулиці Cichej, де студенти будуть розважатися музикою зі сцени клубу та двома концертними вечорами наступних днів, 25 та 26 травня.

У поточному році VI Podkarpacki Festiwal KultURalia пропонує триденні та одноденні квитки. Триденний квиток коштує 15 злотих та дає Вам право залишатися на фестивальній площі протягом трьох днів. Одноденний квиток дає Вам право на разовий запис на один день. У день заходу будуть доступні тільки одноденні квитки за 10 злотих.

Детальна інформація про покупку квитків з'явиться найближчим часом на офіційній сторінці заходу на Facebook KultURalia 2018. Всі студенти університетів у Жешуві та мешканці гуртожитків UR мають можливість безкоштовного входу. Для всіх інших студентів польських освітніх установ та інших охочих відвідати цю подію відвідування є платним.

Уже вшосте студентське самоврядування Університету Жешува має можливість запросити всіх студентів, інших громадян та гостей Польщі на кращі культурні, спортивні та мистецькі події цієї пори.

24 травня, після барвистого конкурсу, організатори радісно запрошують всіх учасників на велике барбекю та пікнік у ритмах клубної музики в академічному містечку на вул. Cichej.

Як показує практика, такі події дуже корисні для відвідування їх студентами польських університетів. Крім того, що трапляється нагода поспілкуватися з однодумцями, обговорити дії, які відбуваються прямо на очах, також можна завести нові корисні знайомства, котрі потенційно сприяють побудові кар'єри. Фестивалі, ярмарки, відкриті зустрічі — всі ці заходи часто відбуваються на території Польщі. Вони сприяють всебічному розвитку студентів та молоді. Також вони об'єднують жителів міст, звертають увагу на соціальні проблеми та дозволяють проявити себе не тільки в учнівстві, а й поза стінами університетів. Як показує практика, будь-яка активність студентів, будь то в освітній структурі або у громадських проектах, вітається роботодавцями, як локальними, так і міжнародними. Тим більше, відвідуючи культурні або комплексні події, учні університетів РП можуть почерпнути нову інформацію, яка здатна спонукати їх на нововведення, передових ідей, стартапів та інших проектів, що дозволяють побудувати блискучу кар'єру або рухатися у відповідному річищі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини